پیتزای با گوشت و سبزیجات
تاریخ : 1396.04.28
نظرات : 0
بی بی پز : با طرز تهیه پیتزا با سس گوشت و سبزیجات بیشتر آشنا شوید .
مواد لازم:
سه فنجان آرد چند منظوره یا آرد سبوس دار
نیم كیلو گوشت قرمز چرخ كرده
یك عدد پیاز متوسط خرد شده
یك فنجان ساقه كرفس خرد شده
6قاشق غذاخوری عصاره نارنج،
4قاشق غذاخوری خلال پرتقال
3قاشق غذاخوری رب نارنج
2قاشق غذاخوری زرشك
یك قاشق غذاخوری شكر یا شیره انگور
یك قاشق چایخوری نمك و به همین میزان فلفل
یك قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
نصف قاشق چایخوری آویشن خشك
یك چهارم قاشق چایخوری ریحان خشك شده
سه حبه سیر
یك فنجان آب ولرم
یك و نیم قاشق چایخوری مایه خمیر خشك
طرز تهیه"
1. در مرحله اول؛ كافی است، آرد را با روغن، ریحان و آویشن، آب، نمك و فلفل و مایه خمیر خشك را در ظرفی با اندازه متوسط بریزید و مواد را به خوبی با یكدیگر مخلوط كنید. اگر از مایه خمیر آماده استفاده میكنید، حواستان به تاریخ انقضای خمیر باشد. خمیر را روی سطحی با كمی آرد بپوشانید و بهمدت 10دقیقه كاملا ورز دهید.سپس خمیر را در كاسهای قرار بدهید و روی آن را با كاغذ سلفون بپوشانید و بهمدت یك ساعت و نیم در دمای اتاق بگذارید تا حسابی ور بیاید و به دوبرابر مقدار اولیهاش برسد. آن وقت خمیری را كه به اندازه كافی حجم گرفته روی یك سینی كه از قبل كف آن را با كمی آرد پوشاندهاید، پهن كنید و با پشت پنجه دست روی آن را فشار دهید.
2. سپس خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت آن را با دستهایتان كه به آرد آغشته است، به شكل توپ كوچك در آورده و صاف كنید تا در آخر بهصورت دایرهای نازك در بیاید. درحالیكه مشغول پخت خمیر پیتزا هستید، كف تابه را با روغن چرب كنید. سیرها را كمی تفت بدهید و گوشت را به آن اضافه كنید و همراه با سیر تفت بدهید. پیاز و كرفس را به گوشت اضافه كنید، مواد را در قابلمه بریزید. آب جوش را به این مخلوط بیفزایید و صبر كنید تا گوشت بپزد. سپس آب نارنج را نیز به آن اضافه و 30دقیقه دیگر صبر كنید.
3. برای درست كردن سس كمی كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. خلال پرتقال را در آن كمی تفت بدهید. شكر و رب نارنج را اضافه كنید و كمی نمك و فلفل بپاشید. زرشك را هم جداگانه تفت بدهید و زعفران را به آن اضافه كنید. وقتی سس آماده شد، آن را روی مایه بریزید و سپس مواد را روی خمیرها قرار دهید و پنیر را نیز به میزان دلخواه به آن اضافه كنید. خمیرها را در فر قرار دهید و تا آب شدن آن صبر كنید. برای اینكه خمیرها دوباره حجم بگیرند آنها را با حوله یا سلفون بپوشانید و بهمدت 15دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
4. خمیر را به ضخامتهای كمتر از شش میلی متر از هم باز كرده و با كاتر گرد شیرینی در اندازه دلخواه جدا كنید. برای پخت نان پیتزا، قبل از آماده شدن مواد، فر را روی حرارت 230درجه سانتیگراد تنظیم كنید و سینیهای پخت نان را در آن قرار دهید. پس از آماده شدن مواد پیتزا آنها را روی نان بگذارید و نان را هم داخل قالب قرار دهید. 10تا 15دقیقه صبر كنید تا نان شما برشته و طلایی شود.
1. در مرحله اول؛ كافی است، آرد را با روغن، ریحان و آویشن، آب، نمك و فلفل و مایه خمیر خشك را در ظرفی با اندازه متوسط بریزید و مواد را به خوبی با یكدیگر مخلوط كنید. اگر از مایه خمیر آماده استفاده میكنید، حواستان به تاریخ انقضای خمیر باشد. خمیر را روی سطحی با كمی آرد بپوشانید و بهمدت 10دقیقه كاملا ورز دهید.سپس خمیر را در كاسهای قرار بدهید و روی آن را با كاغذ سلفون بپوشانید و بهمدت یك ساعت و نیم در دمای اتاق بگذارید تا حسابی ور بیاید و به دوبرابر مقدار اولیهاش برسد. آن وقت خمیری را كه به اندازه كافی حجم گرفته روی یك سینی كه از قبل كف آن را با كمی آرد پوشاندهاید، پهن كنید و با پشت پنجه دست روی آن را فشار دهید.
2. سپس خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت آن را با دستهایتان كه به آرد آغشته است، به شكل توپ كوچك در آورده و صاف كنید تا در آخر بهصورت دایرهای نازك در بیاید. درحالیكه مشغول پخت خمیر پیتزا هستید، كف تابه را با روغن چرب كنید. سیرها را كمی تفت بدهید و گوشت را به آن اضافه كنید و همراه با سیر تفت بدهید. پیاز و كرفس را به گوشت اضافه كنید، مواد را در قابلمه بریزید. آب جوش را به این مخلوط بیفزایید و صبر كنید تا گوشت بپزد. سپس آب نارنج را نیز به آن اضافه و 30دقیقه دیگر صبر كنید.
3. برای درست كردن سس كمی كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. خلال پرتقال را در آن كمی تفت بدهید. شكر و رب نارنج را اضافه كنید و كمی نمك و فلفل بپاشید. زرشك را هم جداگانه تفت بدهید و زعفران را به آن اضافه كنید. وقتی سس آماده شد، آن را روی مایه بریزید و سپس مواد را روی خمیرها قرار دهید و پنیر را نیز به میزان دلخواه به آن اضافه كنید. خمیرها را در فر قرار دهید و تا آب شدن آن صبر كنید. برای اینكه خمیرها دوباره حجم بگیرند آنها را با حوله یا سلفون بپوشانید و بهمدت 15دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
4. خمیر را به ضخامتهای كمتر از شش میلی متر از هم باز كرده و با كاتر گرد شیرینی در اندازه دلخواه جدا كنید. برای پخت نان پیتزا، قبل از آماده شدن مواد، فر را روی حرارت 230درجه سانتیگراد تنظیم كنید و سینیهای پخت نان را در آن قرار دهید. پس از آماده شدن مواد پیتزا آنها را روی نان بگذارید و نان را هم داخل قالب قرار دهید. 10تا 15دقیقه صبر كنید تا نان شما برشته و طلایی شود.
خبرنو
دسته بندی : آشپزی