آموزش تهیه بورک
بی بی پز : بورک یک غذای ترکیه ای است که طعمی لذیذ دارد و معمولاهمه پسند است و میتوانید به عنوان یک غذای ساده و سریع و یا یک پیش غذای خوشمزه و زیبا ، برای میزهای غذای خود از آن بهره ببرید. در ادامه با طریقه پخت و مواد مورد نیاز آن آشنا شوید.
مواد لازم :
خمير يوفكا : به تعداد لازم
سیب زمینی : 2 عدد بزرگ
کره : 100 گرم
شیر : نصف لیوان
نمک : به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
کنجد : یک قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
1 سیب زمینی ها را می پزیم . ( برای پختن سیب زمینی میتوان آنها را با پوست داخل آب جوشاند یا اگر وقت ندارید می توانید سیب زمینی را پوست کرده و قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانید . ولی اگر زمان کافی در اختیار دارید برای داشتن یک سیب زمینی مغز پخت آن را به مدت 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد درون فر بگذارید . بدین صورت که دور سیب زمینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چند سوراخ کنید ).
2 سیب زمینی ها را رنده کرده و نیمی از کره ذوب شده را با آن مخلوط می کنیم . سپس شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد( پوره نباید زیاد شل باشد ) . در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
3 خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .
4 یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود .سپس خمیر را به شش قسمت تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی )
5 کمی از مواد را داخل خمیر قرار می دهیم .
6 دو طرف خمیر را توسط چنگال می بندیم .
7 بورک های آماده را درون سینی فر چیده و روی خمیر ها را به کره ذوب شده آغشته کرده و مقداری کنجد می پاشیم .
8 خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر ها طلایی شوند .