آموزش تهیه پیتزای مرغ متفاوت
بی بی پز : پیتزایی که در این بخش با نحوه تهیه آن آشنا خواهید شد ، با استفاده از مرغ تهیه می شود و بسیار هم خوش طعم و لذیذ است . در ادامه با مواد لازم و نحوه تهیه آن آشنا شوید .
مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ
خمیر پیراشکی یا خمیر نان باگت یا خمیر پیتزا یک عدد
فیله مرغ خرد شده نگینی 350 تا 400 گرم
پیاز خرد شده نگینی 2 عدد
قارچ خرد شده نگینی 500 تا 600 گرم
گوجه فرنگی خرد شده نگینی 1 عدد
نمک ، فلفل ، آویشن به دلخواه
روش تهیه مواد میانی پیتزای مرغ
مرغ های خرد شده را داخل تاوه ریخته و بدون روغن ، اجازه دهید تا با آب خودش نرم شود و کمی بپزد .
پیاز را روی مرغ بریزید و اجازه دهید تا بپزد .
قارچ ، گوجه فرنگی ، و نمک و فلفل و آویشن یا هر نوع ادویه دلخواهی را روی مواد ریخته و خوب هم بزنید و اجازه دهید تا خوب پخته و آب آنها گرفته شود .
روش تهیه پیتزای مرغ
خمیر را ورز داده و یک سوم خمیر را جدا کنید .
خمیر مقدار بیشتر را با وردنه باز کنید و داخل تاوه و یا هر ظرفی که قصد تهیه پیتزا را دارید ، قرار دهید .
مواد آماده شده را روی خمیر بریزید .
قسمت دوم خمیر را ورز دهید .
خمیر را روی مواد قرار دهید و اطراف آن را با خمیر زیرین ، بتا بانید .
با چاقوی تیز ، یک برش روی خمیر ایجاد کنید .
یک زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی خمیر بمالید .
فر را گرم کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه ، پیتزا را داخل آن ، با دمای 250 درجه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود .
نوش جان