آموزش تهیه ذرت مکزیکی خانگی
بی بی پز : ذرت مکزیکی ، یکی از خوشمزه ترین خوراک ها است که اغلب در فصول سرد سال ، طرفداران خود را جذب کرده و سرو می شود. با انواع موادی که به آنها علاقه داریم و ذائقه آن را می پسندد ، میتوان ذرت های مکزیکی را طعم دار کرد. در این بخش ، یک نمونه از مزه دار کردن و روش تهیه ذرت مکزیکی را ارائه کرده ایم که معمولا اکثر ذائقه ها ، آن را می پسندند .
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی
ذرت کنسروی یک قوطی
قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید
پنیر پیتزا یک لیوان
آویشن و فلفل سیاه و نمک
سس هزار جزیره نصف لیوان
کره پنجاه گرمی
طرز تهیه ذرت مکزیکی
ابتدا کره را در تاوه بگذارید تا آب شود . بعد قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و درب تاوه را بگذارید تا کمی بپزد . حدود پنج دقیقه کافی است .
سپس درب تابه را بردارید تا آب اضافیی قارچ ها کشیده شود .
ذرت ها را بریزید و درب تابه را ببندید تا کمی ذرت ها نرم شوند .
آویشن و نمک و فلفل سیاه را بریزید و هم بزنید .
پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید .
تاوه از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود و سپس سس را اضافه کنید .
نکته
میتوانید از سس مایونز هم استفاده کنید .
مقدار مواد را می توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید .
نوش جان