آموزش تهیه ذرت مکزیکی خانگی

تاریخ : 1399.08.18
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : ذرت مکزیکی ، یکی از خوشمزه ترین خوراک ها است که اغلب در فصول سرد سال ، طرفداران خود را جذب کرده و سرو می شود. با انواع موادی که به آنها علاقه داریم و ذائقه آن را می پسندد ، میتوان ذرت های مکزیکی را طعم دار کرد. در این بخش ، یک نمونه از مزه دار کردن و روش تهیه ذرت مکزیکی را ارائه کرده ایم که معمولا اکثر ذائقه ها ، آن را می پسندند .


 


آموزش تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه


 



مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی



ذرت کنسروی یک قوطی



قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید



پنیر پیتزا یک لیوان 



آویشن و فلفل سیاه و نمک



سس هزار جزیره نصف لیوان



کره پنجاه گرمی


 



طرز تهیه ذرت مکزیکی



ابتدا کره را در تاوه بگذارید تا آب شود . بعد قارچ های ورقه شده را
 اضافه کنید و درب تاوه را بگذارید تا کمی بپزد . حدود پنج دقیقه کافی است .


 


سپس درب تابه را بردارید تا آب اضافیی قارچ ها  کشیده شود .


 


ذرت ها را بریزید و درب تابه را ببندید تا کمی ذرت ها نرم شوند .


 


آویشن و نمک و فلفل سیاه را بریزید و هم بزنید .


 


پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید .


 


تاوه از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود و سپس سس را اضافه کنید . 


 


نکته


 


میتوانید از سس مایونز هم استفاده کنید . 



مقدار مواد را می توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید .


 


 


نوش جان

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا