روش طبخ پیتزا آمریکایی
بی بی پز : پیتزای آمریکایی با خمیر و مواد رویه عالی ، پیتزایی خوشمزه تر از انواع پیتزاها است . خمیر را خودتان بصورت کاملا عالی می توانید تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
مواد لازم برای خمیر پیتزا آمریکایی
نمک ۵ گرم یا نصف قاشق غذاخوری
روغن ۳۰ گرم یا یک و نیم تا دو قاشق غذا خوری
مایه خمیر ۱۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۵ گرم یا نصف قاشق غذاخوری
آب ۲۵۰ گرم یا یک پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم یا ۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۵ گرم یا یک و یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم روی پیتزا آمریکایی
سس کچاپ ، فرانسوی ، خردل ، سیر ، سس سفید از هر کدام یک قاشق که باید با هم ترکیب کنید .
پنیر پیتزا یک بسته متوسط
مواد گوشتی تفت داده شده ، شامل یک پیاز متوسط رنده شده ، مقداری نمک و فلفل و پودر سیر
پنیر چدار ورقه ای یک بسته
سوسیس دودی رنده شده و مقداری کالباس ریز خرد شده ، بجای مواد گوشتی
فلفل دلمه ای یک عدد
قارچ چهار عدد درشت خرد شده
ذرت پخته یک قاشق غذاخوری
زیتون به دلخواه
روش تهیه خمیر پیتزا آمریکایی
مایه خمیر و شکر و بیکینگ پودر و روغن و نمک را در آب ریخته هم میزنیم . می توانید مایه خمیر را ۱۵ دقیقه قبل ، با آب ولرم عمل بیاورید و سپس به سایر مواد اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
مواد را به آرد اضافه می کنیم هر چقدر آرد داشتیم ، نصف آن آب میریزیم . اگر مقدار آب دقیق باشد نیازی به اضافه کردن آب و آرد بیشتر نیست .
ده دقیقه روی میز ورز می دهیم و حتما با دست بهتر از دستگاه است و با حرارت دست خیلی خمیر بهتر می شود . اگر اندازه ها دقیق باشد خمیر نه شل است و نه سفت .
وقتی با چاقو برش بزنیم ، حباب هایی که تشکیل می شود مشخص می کند که خمیر آماده است .
روی خمیر را سلفون میکشیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند .
سینی مورد نظر را مقدار کمی چرب میکنیم .
خمیر را پهن می کنیم و اجازه میدهیم برای 10 دقیقه استراحت کند .
وقتی کمی حجم گرفت ، با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم تا زیاد در فر پف نکند .
سینی خمیر را در فر بگذارید تا خمیر نیم پز شود و ۵ دقیقه بعد از فر خارج کنید .
روش تهیه پیتزا آمریکایی
در حین خنک شدن ، سس ها را که با ترکیبی مساوی از همه آنها ، مخلوط کرده ایم را روی خمیر بمالید .
پنیر پیتزا را بریزید سپس مواد گوشتی را ریخته و یا کالباس ریز خرد شده به همراه سوسیس دودی رنده شده بریزید .
قارچ ، به هر اندازه که تمایل دارید ، درشت خرد کنید و روی مواد بریزید .
دوباره پنیر پیتزا بریزید و روی آن ، ذرت ، فلفل دلمه ای و چند عدد زیتون بریزید .
روی آنها چند ورقه پنیر چدار بگذارید و چند قطره آب بپاشید و داخل فر ، به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید و قرار دهید .
نوش جان