آموزش طرز تهیه مافین پنیر و جعفری

تاریخ : 1398.05.08
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : این مافین های پنیر و جعفری لذیذ ، اغلب مورد توجه کودکان و بزرگسالان است و می توان از مافین پنیر و جعفری به عنوان غذایی کامل و در وعده های صبحانه ، نهار و شام یا به عنوان میان وعده و یا خوراکی ، برای مسافرت و پیک نیک استفاده کرد . ارزش غذایی بالا و  زمان اندک برای پخت مافین پنیر و جعفری ، امتیازی بزرگ برای مصارف گوناگون از این مافین های پنیری است. در ادامه با مواد مورد نیاز و طرز تهیه این مافین های پنیر و جعفری سالم و لذیذ ، آشنا شوید. 


 


آموزش روش تهیه مافین پنیر و جعفری


 


 


مواد لازم برای تهیه مافین پنیر و جعفری:


 


آرد                یک فنجان


نمک              نصف قاشق چای‌ خورى


تخم مرغ          یک عدد


شیر              یک و یک دوم فنجان


پنیر پارمسان     یک چهارم فنجان


جعفرى           دو قاشق غذاخورى ریز خرد شده


روغن             دو قاشق غذاخورى 


 


روش تهیه مافین پنیر و جعفری


 


* در کاسه ای ، آرد و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.


* در ظرفی جداگانه ، تخم مرغ و شیر را با هم خوب ترکیب کنید.


* ترکیب تخم مرغ و شیر را به کاسه آرد و نمک اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی ، خوب مواد را با هم ترکیب کنید . ( باید مواد      مافین پنیر و جعفری کاملا یکدست باشند .)


* این کاسه را که حاوی ترکیب آرد ، نمک ، تخم مرغ و شیر است را با یک دستمال پوشانده و در دمای اتاق ، به مدت 30 دقیقه ،        برای تهیه مافین پنیر و جعفری استراحت دهید.


پس از 30 دقیقه ، جعفری و پنیر را اضافه و خوب با مواد داخل کاسه ترکیب کنید.  


* فر را با دماى ٢٠٠ درجه سانتیگراد روشن کرده و سپس سینی مخصوص مافین ( سینی 6 یا 12 عددی مافین ) را با قلم ، به خوبی    روغن بمالید و بدون مواد و خالی ، به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار میدهیم. ( نیازی به گرم کردن فر از قبل نیست. )


پس از داغ شدن سینی مافین ، مواد مافین پنیر و جعفری را داخل سینی مافین ( داخل هر کدام از جای مافین های 12 یا 6 تایی      سینی ) ریخته و به مدت 15 تا 20 دقیقه ، برای مافین پنیر و جعفری ،داخل فر قرار می دهیم.


هنگامی که مافین های پنیر و جعفری ، به رنگ طلایی تغییر رنگ دادند ، مافین پنیر و جعفری شما آماده است.


 


ارزش غذایی و فواید جعفری :


 


جعفری یک منبع بسیار خوب ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس. همچنین برگ جعفری حاوی کربوهیدرات، چربی و پروتئین می باشد.به علاوه جعفری منبع غذایی خوبی از آهن و اسیدفولیک است. طبع جعفری گرم و خشك است. ویتامین ها (A، C، K، فولات و نیاسین)، مواد معدنی و آنتی اکسیدان موجود در جعفری در تقویت ایمنی بدن نقش به سزایی دارند. ویتامین A به طور مستقیم بر روی لنفوسیت ها یا سلول های سفید خون تاثیر می گذارد و عملکرد آن ها را افزایش می دهد. کلروفیل موجود در جعفری، دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است. مطالعات نشان داده اند که جعفری دارای خواص آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتری است و منبع خوبی برای استفاده از آن به عنوان داروهای خانگی می باشد.


 


جعفری برای این موارد مفید است:


 


# کمک به کاهش وزن


# کمک به درمان بیماریهای گوارشی : مقوی معده، هضم‌کننده غذا، بادشکن و صفرابر است.


# خواص قوی آنتی اکسیدانی


# از بروز سکته های قلبی و مغزی پیشگیری میکند و آنها را به نحو چشمگیری کاهش میدهد


# دارای خواص ضد سرطان


# از بروز پوکی استخوان پیشگیری میکند


# مدر و پیشگیری کننده از سنگ کلیه و مجاری ادراری


# کاهش و رفع اختلالات شایع قاعدگی


# پیشگیری و حفاظت در برابر آرتریت روماتوئید


# کمک به زیبایی و حفظ شادابی پوست : لک و جوش صورت را کاهش داده و با استفاده طولانی ، آن ها را کاملا از بین می برد و       همچنین پوست را شفاف می‌کند. 


پیشگیری از بوی بد دهان : با جویدن روزانه برگهای جعفری و بیرون انداختن آنها و خوردن یک عدد سیب پس از آن


کاهش دهنده تب


درمان و رفع بیماریهای ریوی 


پیشگیری و درمان پروستات


درمان گزیدگی زنبور


پیشگیری و درمان گواتر


درمان سرخک


درمان آسم


کمک به بلند شدن قد کودکان و افراد در سنین قبل از 25 سالگی


درمان بیماریهای کبد و طحال


درمان کم خونی : موجب افزایش جذب آهن مواد غذایی ، توسط خون می شود


درمان شب کوری و ضعف بینایی


تقویت اعصاب با خوردن ساقه جعفری


 


نکات طلایی و مهم در زمینه استفاده از سبزی جعفری


 


# جعفری را در پایان پخت به غذا اضافه کنید تا خواص آن از بین نرود.


در دوران بارداری و شیر دهی ، به مقدار کم از جعفری استفاده کنید زیرا موجب انقباضات رحمی شده و در هر مرحله ای از  بارداری خطر ناک است.


در برخی افراد ، احتمال حساس شدن پوست در برابر نور آفتاب را موجب می شود که بهتر است حتما از کرم های ضد آفتاب     استفاده کنید و اگر موجب خارش و سوزش پوست ( براثر استفاده بیش از اندازه جعفری ) شدید ، برای مدتی ، از این سبزی           استفاده نکنید.


افراط و زیاده روی در استفاده بیش از حد از جعفری ، موجب کند شدن جریان خون و همچنین تحریک اعصاب می شود که         بسیار مضر خواهد بود.

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا