آموزش طرز تهیه خورشت چغرتمه

تاریخ : 1399.04.04
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : خورشت چغرتمه ، از غذاهای محلی استان گیلان است که معمولا در وعده شام سرو می شود و به علت دارا بودن پیاز و استفاده از آبلیمو و یا آب نارنج ، طعمی سازگار با ذائقه اکثر افراد را دارد . حدودا 80 دقیقه ، از زمان شروع کار تا هنگام سرو چغرتمه ، زمان نیاز دارید و یکی ازغذاهای فوری بشمار می آید . 


 


 


آموزش تهیه خورشت چغرتمه


مواد لازم برای تهیه خورشت چغرتمه گیلانی برای 2 نفر

مرغ متوسط 1 عدد



تخم مرغ 8 عدد



پیاز داغ 3 قاشق



زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم



آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم


 


 


روش پخت خورشت چغرتمه گیلانی


 


مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.


 


تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند.


 


پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .


 


در تابه روغن بریزید و هنگامی که روغن داغ شد ، مایع تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را بگیرد ، آن را هم بزنید.


 


مخلوط آماده شده و تقریبا شبیه املت را به مرغ پخته اضافه کنید و کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورشت چند جوش بزند و جا بیفتد .


 


نکته : این خورشت تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد .


 


نوش جان


 


 


 

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا