آموزش طرز تهیه خورشت چغرتمه
بی بی پز : خورشت چغرتمه ، از غذاهای محلی استان گیلان است که معمولا در وعده شام سرو می شود و به علت دارا بودن پیاز و استفاده از آبلیمو و یا آب نارنج ، طعمی سازگار با ذائقه اکثر افراد را دارد . حدودا 80 دقیقه ، از زمان شروع کار تا هنگام سرو چغرتمه ، زمان نیاز دارید و یکی ازغذاهای فوری بشمار می آید .
مواد لازم برای تهیه خورشت چغرتمه گیلانی برای 2 نفر
مرغ متوسط 1 عدد
تخم مرغ 8 عدد
پیاز داغ 3 قاشق
زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم
روش پخت خورشت چغرتمه گیلانی
مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.
تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند.
پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
در تابه روغن بریزید و هنگامی که روغن داغ شد ، مایع تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را بگیرد ، آن را هم بزنید.
مخلوط آماده شده و تقریبا شبیه املت را به مرغ پخته اضافه کنید و کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورشت چند جوش بزند و جا بیفتد .
نکته : این خورشت تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد .
نوش جان