آموزش طرز تهیه خورشت ماست

تاریخ : 1399.04.24
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : خورشت ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است . با اینکه این غذا را خورشت می نامند ، ولی بیشتر به عنوان دسر و یا پیش غذا سرو می شود . خورشت ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است .


 


آموزش تهیه خورش ماست


 


مواد لازم برای تهیه خورشت ماست


 


گوشت گردن گوشفند 200 گرم
شکر 1/2 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست پر چرب 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
خلال بادام 1 قاشق سوپخوری
مغز گردو 1 قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم


 


 


روش تهیه خورشت ماست


 


 پیاز را برای تهیه خورشت ماست از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد .


 


وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد ، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید . گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید .


 


زرده تخم مرغ را با شکر و ماست برای تهیه خورشت ماست ، مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید .


 


قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید . گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید .


 


کمی بعد نمک ، مغز گردو ، خلال بادام ، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید .


 


بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید . بهتر است خورشت ماست را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود . این خورشت سرد سرو می شود .


 


 


نوش جان

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا