آموزش طرز تهیه باقالی پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی
بی بی پز : باقالی پلو ، یکی از غذاهای لذیذ است که با گوش یا مرغ و یا به تنهایی ، با ماست و یا سالاد شیرازی ، سرو می شود . پختن این غذا ، اصلا کار دشواری نیست و بخصوص اگر باقالی پخته شده داشته باشید ، حدود 2 ساعت زمان لازم دارید تا یک باقالی پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه ، برای وعده نهار و یا شام داشته باشید . در ادامه با نحوه تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی مجلسی را مطاله نمایید .
مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی
سینه یا ران مرغ ۴ تا ۶ تکه پیاز خلالی۳ عدد متوسط
هویج ۲ عدد حلقه شده
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه مرغ زعفرانی
در تابه مناسبی ، روغن بریزید .
خلالهای پیاز را کف تابه چیده و تکه های مرغ و هویج را روی پیازها بچینید .
نمک وفلفل و دارچین و حبه های سیر را اضافه کنید .
نصف لیوان آب اضافه کنید و چند دقیقه شعله را بالا نگه دارید سپس زیر تابه شعله پخش کن بگذارید .
آب که به جوش آمد ، شعله را کم کنید و با حرارت کم بگذارید خوب بپزد .
در اواخر پخت زعفران دم کرده را اضافه کنید و اجازه دهید پیازها کاراملی شوند و تکه های مرغ خوشرنگ و طلایی شوند .
نکته : در این روش هم مرغ می پزد و هم در آخر ، روغنی که در تابه هست کمی سرخ می شود .
طرز تهیه باقالی پلو خوشمزه
باقالی ها را در ظرف مناسبی بپزید .
برنج را پس از اینکه خوب شستید ، داخل باقالی ریخته و اجازه دهید نیم پز شود . دقت کنید که آب کافی برای جوشیدن برنج ، داخل قابلمه باشد . به اندازه لازم ، نمک اضافه کنید .
پس از نیم پز شدن برنج ، مخلوط باقالی با برنج را آبکش کنید .
نان لواش ، بال مرغ ، سیب زمینی ، کاهو و یا هر مواد دیگری که برای ته دیگ انتخاب کرده اید را کف قابلمه قرار دهید و یک لایه مخلوط باقالی با برنج و روی آن شوید تازه یا خشک شده بریزید . به همین ترتیب ، لایه هایی از برنج ریخته و روی آن ، شوید بریزید .
در پایان کار ، مخلوط کره و روغن یا فقط روغن را روی باقالی پلو بریزید و نصف استکان آب جوشیده سرد ، روی باقالی پلو بریزید . اجازه دهید تا خوب دم کشیده و آماده شود.
خورشت و باقالی پلو را می توانید در ظروف جداگانه و یا خورشت روی باقالی پلو ، سرو کنید .
نکته مهم
می توانید از باقالی فریز شده برای پخت باقالی پلو استفاده کنید . پس از تهیه باقالی تازه و پاک کردن و گرفتن پوست های اضافی ، باقالی ها را در آب جوش بریزید و پس از اینکه پخت ، بلافاصله ، در آبی که چند تکه یخ داخل آن انداخته اید بریزید و پس از 5 دقیقه ، آب کش کنید و داخل کیسه های فریزر بریزید و پس از محکم کردن درب کیسه ، داخل فریزر قرار دهید . با این روش ، همیشه باقالی آماده دارید و برای مواقع اضطراری ، میتوانید به سهولت از آن استفاده کنید . نیم ساعت قبل از مصرف ، باقالی ها را از فریزر خارج کنید تا یخ انها باز شود .