آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه شمالی
بی بی پز : میرزا قاسمی ، یکی از لذیذ ترین خوراک های شمال کشور است که به راحتی آماده می شود . معمولا این خوراک ، به تنهایی و با نان سرو می شود و برخی نیز مانند خورشت ، روی برنج ، آن را نوش جان می کنند . در ادامه با نحوه آماده سازی این خوراک خوشمزه ، آشنا شوید .
مواد لازم برای پخت میرزا قاسمی خوشمزه
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
بادمجان سه عدد
زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم
تخممرغ دو عدد
سير چهار حبه
طرز تهيه میرزا قاسمی خوشمزه
بادمجان ها را روی زغال و یا روی گاز ، کبابی کنید .
بادمجان های کبابی را داخل آب سرد بیندازید تا پوست آنها به راحتی جدا شوند .
پس از برداشتن پوست بادمجان ها ، آنها را ساطوری کنید .
بادمجان را با گوجه فرنگی خرد شده و 2 عدد از سیر های خرد یا رنده شده و ادویه جات و نمک ، داخل ظرفی که یک قاشق روغن داخل آن ریخته ایم ، با حرارت متوسط ، می گذاریم بپزند .
تخم مرغ و 2 عدد از سیر های ریز شده و یا رنده شده را با هم مخلوط کرده و در تاوه ای جداگانه می پزیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم .
تخم مرغ اماده شده را به آرامی ، به مخلوط بادمجان و گوجه ، اضافه کرده و هم می زنیم .
نکته مهم
می توانید هنگام پخت بادمجان و گوجه ، مقداری گردوی خرد شده و پیاز داغ اضافه کنید که بستگی به ذائقه شما دارد .
پوست گوجه ها را قبل از پخت بگیرید . برای این کار ، ابتدا گوجه ها را پس از شستن ، داخل آب جوش ، به مدت 5 دقیقه قرار دهید و سپس داخل آب سرد بیندازید و به راحتی ، پوست گوجه ها را جدا کنید .