آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه شمالی

تاریخ : 1399.06.05
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : میرزا قاسمی ، یکی از لذیذ ترین خوراک های شمال کشور است که به راحتی آماده می شود . معمولا این خوراک ، به تنهایی و با نان سرو می شود و برخی نیز مانند خورشت ، روی برنج ، آن را نوش جان می کنند . در ادامه با نحوه آماده سازی این خوراک خوشمزه ، آشنا شوید . 


 


آموزش میرزا قاسمی خوشمزه


 


مواد لازم برای پخت میرزا قاسمی خوشمزه



گوجه فرنگی              ۴۰۰ گرم
بادمجان                   سه عدد
زردچوبه، فلفل و نمك    به ميزان لازم
تخم‌مرغ                  دو عدد
سير                      چهار حبه


 


 


طرز تهيه میرزا قاسمی خوشمزه



بادمجان ها را روی زغال و یا روی گاز ، کبابی کنید .


 


بادمجان های کبابی را داخل آب سرد بیندازید تا پوست آنها به راحتی جدا شوند .


 


پس از برداشتن پوست بادمجان ها ، آنها را ساطوری کنید .


 


بادمجان را با گوجه فرنگی خرد شده و 2 عدد از سیر های خرد یا رنده شده و ادویه جات و نمک ، داخل ظرفی که یک قاشق روغن داخل آن ریخته ایم ، با حرارت متوسط ، می گذاریم بپزند .


 


تخم مرغ و 2 عدد از سیر های ریز شده و یا رنده شده را با هم مخلوط کرده و در تاوه ای جداگانه می پزیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم .


 


تخم مرغ اماده شده را به آرامی ، به مخلوط بادمجان و گوجه ، اضافه کرده و هم می زنیم .


 


 


نکته مهم


می توانید هنگام پخت بادمجان و گوجه ، مقداری گردوی خرد شده و پیاز داغ اضافه کنید که بستگی به ذائقه شما دارد .


 


پوست گوجه ها را قبل از پخت بگیرید . برای این کار ، ابتدا گوجه ها را پس از شستن ، داخل آب جوش ، به مدت 5 دقیقه قرار دهید و سپس داخل آب سرد بیندازید و به راحتی ، پوست گوجه ها را جدا کنید .

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا