آموزش طرز تهیه آش شلغم برای فصول سرد

تاریخ : 1399.08.26
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : آش شلغم ، غذای محلی استان خراسان جنوبی است که البته در بسیار از نقاط کشور ، به گونه های متفاوتی نیز طبخ می شود . این غذا ، ویژه روزهای پائیزی و زمستان است و در فصول سرد سال ، لذت بخش است . این آش خوشمزه ، با مقادیر ذکر شده برای مواد ، برای 10 الی 12 نفر است .


 


آموزش تهیه آش شلغم برای روزهای سرد


 


مواد لازم برای تهیه آش شلغم 


 


شلغم ۱۵۰۰ گرم



برنج ۲۰۰ گرم



پیاز داغ  ۳ قاشق سوپخوری



گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم



لپه ۷۵ گرم



زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری



روغن ۱۵۰ گرم



فلفل قدری



نمک قدری


 


نعناع داغ 


 


 


طرز تهیه آش شلغم


 


در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط می‌کنیم و کوفته ریزه درست می‌کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می‌دهیم.


 


مقداری آب می‌ریزیم عدس را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد ( در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود ).


 


شلغم را پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم داخل گوشت می‌ریزیم .


 


برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و گاهی آش را بهم می‌زنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد .



موقع سرو ، کمی نعناع داغ نیز روی آن می‌دهیم .


نوش جان

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا