آموزش طرز تهیه آبگوشت بختیاری
بی بی پز : آبگوشت بختیاری ، همانطور که از نامش پیداست ، ویژه چهار محال و بختیاری است و با طعم دلچسبش ، هر ذائقه ای را به خود علاقمند می سازد .
مواد لازم برای آبگوشت بختیاری
گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دنبه فراوان
نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم
برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم
آبجوش به میزان کافی
سیر ۴ حبه
طرز تهیه آبگوشت بختیاری
ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه میکنیم و با آب میگذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و میگذاریم تا با گوشت پخته شود.
سپس برنج شسته شده را اضافه میکنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود.
سپس از روی حرارت بر میداریم و چند دقیقه میگذاریم تا مواد تهنشین شود.
دنبهها را جدا کرده و له میکنیم.
سپس آب را جدا و روی دنبههای له شده میریزیم ، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد.
سپس آن را با گوشت کوب کاملاً له میکنیم تا یکدست و کشدار شود.
نوش جـان