آموزش طرز تهیه آبگوشت بختیاری

تاریخ : 1399.08.28
نویسنده : It Newspaper
نظرات : 0

بی بی پز : آبگوشت بختیاری ، همانطور که از نامش پیداست ، ویژه چهار محال و بختیاری است و با طعم دلچسبش ، هر ذائقه ای را به خود علاقمند می سازد .


 


 


 


آموزش تهیه آبگوشت بختیاری


 


مواد لازم برای آبگوشت بختیاری 


 


گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دنبه فراوان



نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم



پیاز ۲ عدد بزرگ



زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم



برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم



آبجوش به میزان کافی



سیر ۴ حبه


 


 


 


طرز تهیه آبگوشت بختیاری


 


 


ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه می‌کنیم و با آب می‌گذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و می‌گذاریم تا با گوشت پخته شود.



سپس برنج شسته شده را اضافه می‌کنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود.


 


سپس از روی حرارت بر می‌داریم و چند دقیقه می‌گذاریم تا مواد ته‌نشین شود.


 


دنبه‌ها را جدا کرده و له می‌کنیم.



سپس آب را جدا و روی دنبه‌های له شده می‌ریزیم ، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد.


 


سپس آن را با گوشت ‌کوب کاملاً له می‌کنیم تا یکدست و کشدار شود.


 



نوش جـان


 

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا