سریال ملکه گدایان

سریال قورباغه

مسابقه شب های مافیا

سریال وسوسه

ترشی انار و لبو

در تاریخ : 93.10.02

طرز تهیه ترشی انار و لبو

 

 

 

 

مواد لازم

 

 لبو     ۵ عدد
 سیب   ۳ عدد 
  انار   ۲ عدد
        سرکه    بهمیزان لازم 
       شکر    به میزان دلخواه


لبو خام را پوست کنده و رنده کنید. سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد.
لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.
سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید. سپس شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.
انار را دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی حاضر است. بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.



گرد آوری:سرزمین آریایی

 

 



منبع فود 
 

 

دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه