سریال ملکه گدایان

سریال قورباغه

مسابقه شب های مافیا

سریال وسوسه

ترشی ازگیل

در تاریخ : 93.10.02

طرز تهیه ترشی ازگیل

 

 

 

 سرکه        1/5 لیتر


 تمبر هندی         یک بسته کامل 

 ازگیل     2 کیلو
  
 پودر فلفل قرمز تند        یک قاشق مرباخوری
 
 ادویه و شکر            یک قاشق غذاخوری
 

ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.
تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.
شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.

بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.
مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است.

 

 

گردآوری:سرزمین آریایی

 

دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه