سریال ملکه گدایان

سریال قورباغه

مسابقه شب های مافیا

سریال وسوسه

مربای بهارنارنج

در تاریخ : 93.09.29

طرز تهیه مربای بهار نارنج

 

 

 

 

مواد لازم :

 بهار نارنج  دو لیوان
 شکر  یک و نیم لیوان
 آب  دو لیوان
 آب لیمو  یک قاشق غذا خوری
 عرق بهار نارنج  به مقدار لازم



بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند دقیقه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آنرا عوض کنید .پنج بار این کار را تکرار کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند تکرار این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج است . بعد مانند سایر مرباها اقدام به پخت این مربا کنید .
آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگها کاملا شیشه ای و شفاف شود آبلیمو  و سپس عرق بهار نارنج هم اضافه کنید و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.
اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها فرقش این است که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مانند توضیحاتی که در بالا نوشتم انجام دهید .



گرداوری :سرزمین آریایی

 

دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حاصل جمع دو با دو به حروف چند می شود ؟
پاسخ : *
پست های ویژه