آموزش تهیه کباب شکم پر
در تاریخ : 93.11.15
کباب شکم پر
مواد لازم:
طرز تهیه کباب شکم پر آشپزی,کباب,کباب شکم پر,کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی
- نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
- کره 6 قاشق غذاخوری
- پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
- کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
- سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)
- شکر 75 گرم
- نمک 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
- آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
- جوز 1/4 قاشق چای خوری
- دارچین 1/16 قاشق چای خوری
- جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
- پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
- گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
- نمک 1.5 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)
- آب 1.5 فنجان
- ژله سیب 1/4 فنجان