آموزش دسر خوشمزه و فوری فنجانی
سرزمین آریایی : گاهی اوقات پیش می آید که قصد داریم برای میهمانی و یا دورهمی های خود ، دسری لذیذ و فوری تهیه کنیم . دسر فنجانی ، بهترین گزینه برای تزئینات و دکور میز های شما و لذیذ ترین دسر فوری ، برای این لحظات است . پیشنهاد می کنیم برای یک مرتبه امتحان کنید تا برای همیشه عاشقش شوید .
مواد لازم برای دسر شکلاتی فنجانی خوشمزه
5 پیمانه شیر
1 پیمانه پودر قند
4.5 قاشق غذاخوری آرد
2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری وانیل
رشته شعريه که تفت داده شده به دلخواه
رشته شعریه چیست ؟ رشته شعریه یا همان رشته عربی ، نوعی رشته خوراکی برای تهیه دسر و باقلوا شعریه عربی و همچنین به عنوان تزئینی زیبا برای انواع دسر می باشد . این نوع از رشته را می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید .
نکته
اگر دوست ندارید از رشته شعریه استفاده کنید یا تهیه اون براتون مشکل هست ، میتوانید شکلات تخته ای سفید یا شکلات تخته ای رنگ دیگه ای ، به غیر از قهوه ای رو رنده کنید و بجای رشته شعریه استفاده کنید و یا از ترافل های رنگی ریز که شیرین هم هستند ، استفاده کنید و بعد از آماده شدن ، دسرتونو توی ترافل ها بچرخونید تا ترافل به اطراف دسر بچسبه .
روش تهیه دسر شکلاتی فنجانی خوشمزه و فوری
تمام مواد پودری را یعنی آرد ، نشاسته ، وانیل ، پودر کاکائو ، شکر را با هم مخلوط می کنیم .
داخل یک قابلمه ، مواد پودری را ریخته و آرام آرام شیر را اضافه میکنیم تا گلوله یا دلمه نشه . اگر این اتفاق افتاد و موادتون گلوله گلوله شد اصلا نگران نباشید ، با پشت قاشق ، گلوله ها رو له و باز کنید .
وقتی تمام مواد و مایع یکدست شد ، قابلمه رو روی حرارت ، با شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا هم ته نگیره و هم خوب بپزه و خامی آرد و نشاسته گرفته بشه .
بعد کره رو در یک مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب بشه .
وقتی مواد بشکل یک مایعی که غلیظ هست در آمد ، قابلمه رو از روی حرارت بردارید . اجازه بدید تا از حرارت بیفته ولی سرد نشه .
چند تا فنجان آماده کنید . البته برای این مقدار مواد ، 6 تا فنجان بزرگ ، کفایت میکنه . یا میتونید از 10 تا 12 تا فنجون کوچیک هم استفاده کنید . میتونید از لیوان های باریک هم بجای فنجان استفاده کنید و دسر ها رو بعد آماده شدن ، از وسط ببرید تا هر لیوان ، بشه دو تا تیکه دسر .
مایع آماده شده رو بعد از خنک شدن ، داخل فنجان ها میریزیم و روی هر فنجان رو با کشیدن سلفون می پوشونیم .
فنجان ها رو به مدت 3 تا 4 ساعت ، داخل یخچال بگذارید تا سفت بشن .
فنجان ها رو بعد از مدت ذکر شده ، از یخچال بیرون بیارید و با کارد تیز و باریک ، دور دسر ها رو از فنجان آزاد کنید .
فنجان ها رو روی یک بشقاب ، وارونه کنید تا دسر خارج بشه .
حالا اطراف دسر هارو توی رشته شعریه و یا ترافل ، یا شکلات رنده شده و ... بگردونید تا مواد به دسر بچسبه .
بالا و پائین دسر ها رو تو مواد نزنید .
حالادسر های فنجانی آماده شده رو توی ظرفی که میخواهید سرو کنید ، بچینید .
برای تزئین قسمت بالایی دسر ، میتونید روی دسر هارو با خامه فرم گرفته یا ترافل ها یا دراژه ها و .... تزئین کنید یا ساده باشه . همینطور میتونید یک مقدار شکلات تخته ای سفید یا صورتی رو به روش بنماری آب کنید و داخل یک کیسه فریزر بریزید و نوک کیسه رو سوراخ کنید و ، روی دسر ها رو با نوار های باریک شکلاتی ، خط خطی و تزئین کنید .