سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

آموزش طبخ ذرت مکزیکی خانگی و خوشمزه

در تاریخ : 99.09.27

سرزمین آریایی : معمولا ذرت مکزیکی ، در فصول سرد سال ، بیشتر از فصول گرم طرفدار دارد . تهیه این نوع از ذرت و طبخ آن ، کار دشواری نیست و به سهولت میتوانید در میهمانی ها و مراسم دورهمی خود ، این نوع خوراک را طبخ و در لیوان های کاغذی سرو کنید . در ادامه با نحوه طبخ ذرت مکزیکی آشنا شوید .

 

 

آموزش طبخ ذرت مکزیکی خانگی

 

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی 


ذرت کنسرو شده یک قوطی ( البته نوع فریز شده آن نیز در فروشگاه ها موجود است )


قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید ( در صورت عدم علاقمندی به قارچ ، میتوانید این مورد را حذف کنید )


پنیر پیتزا یک لیوان 


آویشن و فلفل سیاه و نمک


سس هزار جزیره نصف لیوان


کره پنجاه گرمی

 

کالباس نگینی خرد شده دو قاشق غذاخوری ( دلخواه )

 


طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی


اول ، کره را در تاوه بگذارید تا آب شود . سپس قارچ های ورقه شده را
 اضافه کنید و درب تاوه را بگذارید تا کمی بپزد . حدود پنج دقیقه زمان کافی است . اگر زمان از این حد تجاوز کند ، ذرت ها آبدار شده و به قولی آب می اندازند . 

 

سپس درب تابه را بردارید تا آب اضافی قارچ ها  کشیده شود . 

 

ذرت ها را در ظرف حاوی قارچ بریزید و درب تابه را ببندید تا کمی ذرت ها نرم شوند .

 

آویشن و نمک و فلفل سیاه را بریزید و هم بزنید . ( اگر معده شما به فلفل حساس است ، از اضافه کردن فلفل خودداری نمایید . )

 

پنیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید . لازم نیست درب تاوه را بگذارید .

 

تاوه از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود . حالا کالباس ها را اضافه و مخلوط کنید .

 

در پایان سس را اضافه کنید و در ظرف یا لیوان های کاغذی و ... ریخته و سرو کنید .

 

نکته

 

اگر تمایلی به استفاده از سس هزار جزیره ندارید ، میتوانید از سس مایونز ، به اندازه نصف لیوان هم استفاده کنید . 


مقدار مواد را می توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید و یا تغییر دهید .

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه