آموزش طبخ ذرت مکزیکی خانگی و خوشمزه
سرزمین آریایی : معمولا ذرت مکزیکی ، در فصول سرد سال ، بیشتر از فصول گرم طرفدار دارد . تهیه این نوع از ذرت و طبخ آن ، کار دشواری نیست و به سهولت میتوانید در میهمانی ها و مراسم دورهمی خود ، این نوع خوراک را طبخ و در لیوان های کاغذی سرو کنید . در ادامه با نحوه طبخ ذرت مکزیکی آشنا شوید .
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی
ذرت کنسرو شده یک قوطی ( البته نوع فریز شده آن نیز در فروشگاه ها موجود است )
قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید ( در صورت عدم علاقمندی به قارچ ، میتوانید این مورد را حذف کنید )
پنیر پیتزا یک لیوان
آویشن و فلفل سیاه و نمک
سس هزار جزیره نصف لیوان
کره پنجاه گرمی
کالباس نگینی خرد شده دو قاشق غذاخوری ( دلخواه )
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
اول ، کره را در تاوه بگذارید تا آب شود . سپس قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و درب تاوه را بگذارید تا کمی بپزد . حدود پنج دقیقه زمان کافی است . اگر زمان از این حد تجاوز کند ، ذرت ها آبدار شده و به قولی آب می اندازند .
سپس درب تابه را بردارید تا آب اضافی قارچ ها کشیده شود .
ذرت ها را در ظرف حاوی قارچ بریزید و درب تابه را ببندید تا کمی ذرت ها نرم شوند .
آویشن و نمک و فلفل سیاه را بریزید و هم بزنید . ( اگر معده شما به فلفل حساس است ، از اضافه کردن فلفل خودداری نمایید . )
پنیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید . لازم نیست درب تاوه را بگذارید .
تاوه از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود . حالا کالباس ها را اضافه و مخلوط کنید .
در پایان سس را اضافه کنید و در ظرف یا لیوان های کاغذی و ... ریخته و سرو کنید .
نکته
اگر تمایلی به استفاده از سس هزار جزیره ندارید ، میتوانید از سس مایونز ، به اندازه نصف لیوان هم استفاده کنید .
مقدار مواد را می توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید و یا تغییر دهید .