سریال ملکه گدایان

سریال قورباغه

مسابقه شب های مافیا

سریال وسوسه

سویق و فواید آن

در تاریخ : 99.09.13

سرزمین آریایی : یکی از خوراکی های ساده و بسیار مفید و البته کمتر شناخته شده ، در میان مردم سویق است. سویق با همه سادگی اش ، یکی از خوراکی هایی است که برای رشد کودکان بسیار تاثیر دارد . 

 

سویق و فواید بیشمار آن

 

سویق، خوراکی تازه یا عجیب و غریبی نیست . سویق ، آرد تفت داده است ؛ مثل آردی که برای تهیه حلوا تفت می‌دهند .
بعضی سویق را با قاووت و قُوَّتو اشتباه می‌گیرند . ولی سویق با آن‌ها فرق دارد . یکی از تفاوت‌های سویق با قاووت‌ها و قوتوها در این است که قاووت‌ها اکثراً تفت‌ داده نمی‌شوند . البته خواص ویژه خودشان را دارند اما نباید با سویق اشتباهشان گرفت .
در واقع سویق از طبخ دانه های مختلف غلات و حبوبات و حتی هسته های میوه تهیه می‌شود . در واقع سویق تفت داده غلات کامل ( دانه و سبوس ) و حبوبات است که به روش خاصی فرآوری می‌گردد . سویق یک غذای هوشمند است به این معنا که چنانچه فردی گرسنه باشد او را سیر و چنانچه سیر باشد باعث هضم غذا می‌شود . در سویق از غلات و حبوباتی چون عدس ، نخود ، گندم و جو در طعم های متنوعی همانند موز ، هلو ، پودرکاکائو ، آناناس ، خرما و... تولید و با بهترین کیفیت در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد . 
سویق یک روش طبخ گیاهان ، بخصوص غلات و حبوبات است که کیفیت مواد غذایی را تا بالاترین حد ممکن نگهداری می کند . ازدانه های مختلف غلات ، حبوبات و هسته میوه ها و تره بارها ، سویق های متنوعی تهیه می شود . مانند سویق گندم ، سویق جو ، سویق برنج ، و ... در واقع ، آسیاب شده و تفت داده شده و یا برعکس هستند .

 

 

مهارت در درست کردن سویق

درست کردن سویق راحت نیست و نیازمند فن و ابزار است .

قلاء به کسی می گفتند که سویق درست می کرده است و آرد را بدون روغن سرخ میکرده است .

شخصی که سویق درست می کند ، باید مهارت درست کردن سویق را داشته باشد . دانستن مقدار تفت دادن ، روش آرد کردن ، مقدار سبوس ، مقدار گندم و جو ضرورت دارد . ممکن است درست کردن سویق ، نصف روز به طول انجامد .

 

 

روش استفاده از سویق 

سویق به تنهایی یک خوراکی کامل است و استفاده از آن به صورت ناشتا به تنهایی یا همراه شیر و عسل و یا خرما بسیار مفید است . همچنین در تهیه انواع حلوا ، کیک ، شیرینی ، سوپ و آش ، خورشت و ... می توان استفاده کرد .

 

 

روش تهیه سویق گندم ، جو ، برنج

می توانید اول هر کدام از موارد را ابتدا بصورت جداگانه همراه با سبوس خودشان تفت دهید و سپس پودر کنید و یا پس از پودر کردن تفت دهید .

توصیه می شود سبوس را جداگانه تفت دهید چون زودتر می سوزد .

 

 

فواید سویق برنج

سویق برنج برای افرادی که به علت بیماری لاغر شده اند ، بهترین چاق کننده است . سویق برنج ، گوشت را در بدن می رویاند و استخوان را تقویت می کند .

 

 

فواید سویق عدس

 رفع تشنگی ، تقویت کننده معده ، سرد کردن بدن و درمان غلبه صفرا ، درمان خونریزی حیض (عدم قطع حیض) ، درمان کم خونی ، قطع کننده عطش ، درمان غلبه و هیجان خون

 

فواید سویق گندم 

سویق گندم چاق کننده و اشتها آور است و استفاده از آن برای وزن گیری جنین در بارداری و وزن گیری کودکان بسیار مفید است .

 

 

فواید سویق سیب

 

درمان خون دماغ ، قطع کننده تب ، درمان مسمومیت و دفع انواع سموم بدن مانند مواد مخدر باقی مانده در بدن ، درمان عقرب گزیدگی و مار گزیدگی ، درمان انواع زهرها


روش تهیه: سیب را ورقه ورقه و خشک شود و بعد از آسیاب، بدون روغن تف داده شود .



فواید سویق سنجد

سویق سنجد ، مقوی ، چاق کننده ، عظله ساز ، موثر در رشد قد و تحکیم بدن ، بسیار مفید جهت رشد بچه ها ، مفید برای خانم های باردار و شیرده است .

 

فواید سویق نخود

برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر 

 

 

سویق کودک
همان سویق کامل است با این تفاوت که ذرات آن ریزتر و قابل انحلال در شیر است.

 

بازگشت
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه