ورود به سایت

 

قارچ کبابی با سس مخصوص غذایی مناسب گیاه خواران

در تاریخ : 96.10.24

سرزمین آریایی : خوردن غذاهای گیاهی ، بین بسیاری از افرد در سنین گوناگون رایج شده و به همین دلیل ، تنوع غذایی بیشتر و بالاتر رفته است . این بخش به گیاهخواران و افرادی که رژیم گیاهی را در پیش گرفته اند ، کمک میکند تا غذاهای گیاهی را با روشی جدید لذیذ تر پخته و میل نمایند.

 

طرز تهیه سس برای قارچ کبابی

 

این دستور غذایی از جمله کم کالری ترین و پر خاصیت ترین غذاهایی است که می توانید در طور هفته یا ماه از آن بهره مند شوید. طرز تهیه آن بسیار ساده بوده و البته به شما این اطمینان را می دهیم که از طعم آن لذت خواهید برد.

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص : 

فلفل قرمز : یک عدد، کباب شده، پوست کنده و خرد کنید 

شلغم : 2 قاشق غذاخوری خرد شده 

سیر : یک قاشق چای خوری خرد شده 

روغن زیتون : یک قاشق چای خوری 

نعنا : یک قاشق چای خوری خرد شده 

آبلیمو : یک قاشق چای خوری 

خردل : سه چهارم قاشق چای خوری 

گشنیز تازه : یک دوم قاشق چای خوری خرد شده 

نمک : یک دوم قاشق چای خوری 

برگه های فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چای خوری 

فلفل سیاه و فلفل قرمز : به اندازه نوک انگشتان 

مواد لازم جهت تهیه لوبیای له شده : 

لوبیا کنسروی : دو پیمانه 

آب : 2 پیمانه 

روغن ترافل : 2 قاشق چای خوری 

نمک : یک دوم قاشق چای خوری 

فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری 

مواد لازم جهت تهیه قارچ کبابی : 

قارچ بزرگ : 4 عدد ساقه هایش را جدا کرده و فقط کلاه آن را نگه دارید 

روغن زیتون : 4 قاشق چای خوری 

آب سبزیجات : یک دوم پیمانه 

فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری 

 

کاسه بزرگی را برداشته و شروع کنید به مخلوط کردن فلفل قرمز های کبابی، شلغم، سیر، یک قاشق چای خوری روغن زیتون، نعنا، آبلیمو، خردل، گشنیز، یک دوم قاشق چای خوری نمک، برگه های فلفل قرمز و کمی فلفل سیاه. اینگونه شما سس مخصوص خود را آماده کرده اید. 

لوبیا ها را به همراه آب درون یک ماهیتابه کوچک بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید. به مدت 5 دقیقه صبر کنید. 

حال می توانید لوبیا ها را به همراه 2 قاشق چای خوری روغن ترافل، یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل درون یک غذا ساز ریخته و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدستی را به شما تحویل دهد. 

فر را در دمای متوسط قرار داده و سینی آن را چرب کنید. هر دو طرف کلاه های قارچ را توسط چهار قاشق چای خوری روغن زیتون چرب کنید. سپس بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. آب سبزیجات را درون آن ها ریخته و به مدت 4 دقیقه آن ها را کباب کنید. سپس آن ها را از فر خارج کرده و درونشان را با مخلوط لوبیا و سس مخصوص پر کنید. 

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )