سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

آموزش روش تهیه ترشی فلفل به سبک هندی

در تاریخ : 97.06.28

سرزمین آریایی : اغلب در فصل زمستان و در برخی موارد ، فصول گرم سال ، استفاده از انواع ترشی مرسوم است و همراه با غذاهای مختلف ، میتوان ترشیجات متنوعی را استفاده نمود. هر ملیتی ، بنا بر ذائقه و علایق خود ، ترشی مخصوص به خود را تهیه میکند و بنا بر آن ، از مواد مختلفی در تهیه آن استفاده مینمایند. هندی ها نیز از سبک بخصوصی در تهیه ترشی استفاده مینمایند که در ادامه با آن آشنا خواهید شد. 

 

آموزش ترشی فلفل

 

مواد لازم 

فلفل سبز خرد شده: ۵۰۰ گرم
سیر خرد شده: ۲۵۰ گرم
پوست لیمو ترش: به میزان لازم
فلفل خشک هندی: ۱۰ عدد
تخم گشنیز: ۱ فنجان
زیره سبز: ۱/۲ فنجان
میخک: ۵ عدد
فلفل سیاه: ۱/۴ فنجان
روغن زیتون یا روغن کنجد: ۳ فنجان
آبلیموی تازه: ۱/۲ فنجان
نمک: ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه 
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و ۵ عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.

درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.

در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، ۵ عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدهید.

آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر تفت بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه حمام آب جوش بدهید.

نکته:
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bamacook

دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه