مواد لازم
فلفل سبز خرد شده: ۵۰۰ گرم
سیر خرد شده: ۲۵۰ گرم
پوست لیمو ترش: به میزان لازم
فلفل خشک هندی: ۱۰ عدد
تخم گشنیز: ۱ فنجان
زیره سبز: ۱/۲ فنجان
میخک: ۵ عدد
فلفل سیاه: ۱/۴ فنجان
روغن زیتون یا روغن کنجد: ۳ فنجان
آبلیموی تازه: ۱/۲ فنجان
نمک: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و ۵ عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.
درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.
در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، ۵ عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدهید.
آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر تفت بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه حمام آب جوش بدهید.
نکته:
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.
bamacook