نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذا خوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۳/۴ لیوان
پودر پیاز: نصف قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی تند: ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل: کمی
طرز تهیه
ابتدا نشاسته ذرت سفید و پودر شده را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و سپس روی شعله قرار داده و هم بزنید. همین که گرم شد و شروع به غلیظ شدن کرد، پنیر چدار رنده شده(زرد رنگ) را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم هم بزنید تا پنیر ذوب شود. سپس سس گوجه فرنگی تند، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و از روی شعله بردارید.
این سس وقتی گرم است خیلی روان و رقیقتر است و برای سیب زمینی بهترین گزینه است.
نکته:
وقتیکه سس کمی ماند و غلیظ شد، می توانید برای رقیق شدنش کمی شیر روی حرارت به سس اضافه کنید.
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در شیان