ورود به سایت

 

سیب زمینی سرخ شده را با این سس نوش جان کنید

در تاریخ : 95.07.11
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

سیب زمینی سرخ شده را با این سس نوش جان کنید

سرزمین آریایی : سیب زمینی سرخ شده ، از محبوبترین خوراکهایی است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی برد و بخصوص برای کودکان ، همیشه لذیذترین است. با استفاده از سسی که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد ، سیب زمینی هایی با طعم متفاوت را تجربه کنید.

مواد لازم :

نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذا خوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۳/۴ لیوان
پودر پیاز: نصف قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی تند: ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل: کمی

 

طرز تهیه 

ابتدا نشاسته ذرت سفید و پودر شده را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و سپس روی شعله قرار داده و هم بزنید. همین که گرم شد و شروع به غلیظ شدن کرد، پنیر چدار رنده شده(زرد رنگ) را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم هم بزنید تا پنیر ذوب شود. سپس سس گوجه فرنگی تند، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و از روی شعله بردارید.
این سس وقتی گرم است خیلی روان و رقیقتر است و برای سیب زمینی بهترین گزینه است.

نکته: 
وقتیکه سس کمی ماند و غلیظ شد، می توانید برای رقیق شدنش کمی شیر روی حرارت به سس اضافه کنید.

دسته بندی : هنر » انواع سالاد و سس
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )