ورود به سایت

 

لذیذ ترین شیشلیک را اینطوری تهیه کنید

در تاریخ : 95.10.04
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

 

لذیذ ترین شیشلیک را اینطوری تهیه کنید

مواد لازم

ماست چکیده: ۱ پیمانه
فلفل: به میزان لازم
دنبه: به میزان لازم
فلفل دلمه ای: ۵ عدد
گوشت دنده ی گوسفند: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۱۰ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ: ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک و سماق: به میزان لازم
برگ بو: ۱۰ عدد

طرز تهیه شیشلیک:

ابتدا پیازها را رنده کرده و آب آنها را کاملا بگیرید. سپس آب پیاز را همراه برگ بو، فلفل، نصف آبلیمو، ماست و روغن زیتون به گوشت شسته شده و پاک شده اضافه کرده و روی آن را سلفون بکشید. حداقل به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار داده تا نرم شود.
پس از آماده سازی گوشت ها آنها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا بکوبید و بین هر دو قطعه گوشت، یک تکه کوچک دنبه قرار دهید. موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی می توانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را آماده کنید.
در سیخ های جداگانه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به سیخ کشیده و بعد از آماده شدن روی کباب ها سماق و بقیه آبلیمو را اضافه کرده و به همراه آبلیمو سرو کنید.

نکته:

بهتر است هنگام آماده سازی گوشت ۱ قاشق غذا خوری سرکه سیب هم به گوشت اضافه کنید تا نرم و پوک شود.

برای لذیذ شدن بیشتر ، گوشت خوابانده شده در مواد را 24 ساعت در یخچال درون ظرفی دربسته نگهداری کنید و بعد اقدام به کباب کردن نمایید.

برای تزئین ، میتوانید با استفاده از دورچین کردن برگهای کاهو و گذاشتن سیخ کامل یا فقط گوشت ، روی آن و گوجه های کبابی ، آن را سرو کنید.

این کباب با برنج و یا با نان ، قابل سرو کردن است.

نوش جان

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حاصل جمع دو با دو به حروف چند می شود ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )