ورود به سایت

 

چطوری یک مرغ سوخاری خوشمزه و خوشرنگ بپزیم

در تاریخ : 95.07.19
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

 

چطوری یک مرغ سوخاری خوشمزه و خوشرنگ بپزیم

 

سرزمین آریایی : وقتی در رستورانها و فست فودها ، مرغ سوخاری سفارش میدهیم ، میبینیم که با آنچه در منزل می پختیم ، تفاوت دارد و بدنبال راهی برای پیداکردن علت این تفاوت و دلیل خوشرنگ و خوشمزه شدن این خوراک هستیم و به قولی دنبال ترفندی برای بهترین پخت میگردیم. در ادامه چند ترفند ساده که میتوانند به بهبود کیفیت پخت این غذا کمک کنند ، میپردازیم.

 

ترفند هاى سوخاری کردن مرغ:

ابتدا مرغ را بعد از شستن خوب خشک کنید، سپس در آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخارى بغلتانید.
همیشه اجازه دهید تا مرغ مدتی در دماى محیط خانه بماند.
روغن را داخل ظرف گود و به مقدار زیاد بریزید، طوریکه مرغ داخل آن شناور باشد.
تمام مدت سرخ شدن مرغ، حرارت شعله باید بالا باشد.
مرغ را هنگام سرخ شدن تکان ندهید تا رویه اش جدا نشود.
درب ظرف را نبندید و نگران مغز پخت شدنش نباشید

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )