ورود به سایت

 

روش طبخ کراکت مرغ لذیذ

در تاریخ : 95.07.25
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

 

روش طبخ کراکت مرغ لذیذ

سرزمین آریایی : این کراکت خوشمزه به عنوان یک وعده غذایی و یا عصرانه ای دلپذیر بخصوص برای کودکانی که علاقه ای به خوردن غذا نشان نمی دهند ، است و توصیه می شود برای یک مرتبه امتحان نمایید. روش پخت و مراحل آن ساده و سریع است و نتیجه ای باور نکردنی را نوش جان خواهید کرد.

مواد لازم:

گوشت مرغ پخته شده: ۱/۲ مرغ
قارچ خرد شده: ۱ لیوان
جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذا خوری
سس سفید غلیظ: ۱/۴ لیوان
تخم مرغ کامل: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
زعفران و ادویه کاری: به میزان لازم

 

طرز تهیه 

ابتدا مرغ را با کمی نمک، یک عدد پیاز و کمی آب و چند برگ جعفری یا دو سه تکه ساقه کرفس روی شعله قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه پخت گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا کرده و بعد از سرد شدن آن را چرخ کنید.
تخم مرغ ها را با سس سفید کاملا مخلوط کرده، سپس به گوشت اضافه کنید. البته باید حالت چسبندگی داشته باشد. قارچ را تفت داده، بعد از سرد شدن به مواد گوشتی اضافه کرده و خوب مواد را ورز دهید. در ضمن نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادویه کاری را اضافه کرده تا چاشنی آن به اندازه دلخواه شود.
بعد از آماده شدن مواد، از آن به اندازه یک گرم برداشته و به صورت بیضی باید از هر انگشت لوله کرده و در آرد سوخاری بغلطانید. سپس در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن همه کراکت ها، آنها را در ظرف سرو چیده و با جعفری و سبزیجات تزیین کرده، نوش جان کنید.

نکته :

این کراکت های خوشمزه را میتوانید با انواع سس بخصوص سس کچاب سرو کنید که لذت خوردن آن را چند برابر خواهد کرد. همچنین میتوانید مقداری مساوی از سس کچاب و سس مایونز را با هم ترکیب کرده و با این سس جدید ، لذت بیشتری ببرید.

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حاصل جمع دو با دو به حروف چند می شود ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )