ورود به سایت

 

خودتان خیارشور ترد و خوشمزه تهیه کنید

در تاریخ : 95.08.11
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

خودتان خیارشور ترد و خوشمزه خانگی تهیه کنید

سرزمین آریایی : خیارشور به روشهای متعددی تهیه میشود که طعم های گوناگونی را دارند . این مساله به علت زیادی و کمی نمک، سرکه و استفاده از چند نوع سبزی معطر گوناگون و یا فقط یک نوع سبزی ، پدیدار میشود که البته ذائقه ها باهم تفاوت دارند. در ادامه این مطلب یک نوع از خیار شور که تقریبا همه ذائقه ها و سلیقه ها آن را میپسندند ، آشنا خواهید شد و امیدواریم که از خوردن آن لذت ببرید. 

مواد لازم 

خیار قلمی: ۲ کیلو
نمک: ۱ لیوان
برگ کرفس: ۲۰۰ گرم
شوید: ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند: ۵ عدد
ترخون: ۳۰۰ گرم
سیر: ۱ بوته
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
آب و سرکه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه 

 

ابتدا خیارها و سبزی ها را با آب سرد شسته و خوب خشک کنید تا کپک نزنند. در ظرفی آب، سرکه و نمک را ریخته و بگذارید جوش بیاید. ( مقدار سرکه نصف آب است. ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
داخل شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده، شوید، فلفل سبز، سیر، تخم گشنیز و ترخون به همراه خیارها ریخته، سپس محلول آب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با آن پوشیده شود. سپس درب شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت ۱ هفته قرار دهید، پس از این مدت خیارشورهای آماده شده را داخل یخچال نگهداری کنید.

چند نکته مهم و اساسی :

برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند، در هفته اول آن را در محیطی که سایه دارد، قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می تابد قرار دهید.
دمای آب و سرکه باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون آب نمک میزنید گرمای آن را احساس کنید.
بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.
به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسب است.
برای ترد شدن خیار شور می توانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )