سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

آموزش تهیه اشکنه سیب زمینی

در تاریخ : 98.04.03

سرزمین آریایی : این غذا یکی از غذاهای محلی است که میتوانید به سهولت آن را تهیه و براساس ذائقه خود ، آن را مزه دار نمایید. همچنین میتوانید بدون ایجاد تغییرات ، از طعم آن لذت ببرید. با ما همراه شوید تا در ادامه شما را با نحوه پخت این غذا آشنا کنیم. 

آموزش تهیه اشکنه سیب زمینی به روش آسان

مواد لازم 

پیاز متوسط: ۲ عدد
سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
شنبلیله خشک: کمی
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: کمی
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد: به دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پیازها را ریز کرده و در کمی روغن تفت دهید، سپس کمی شنبلیله خشک و یا تازه ریز شده به آن اضافه کنید. سیب زمینی ها را کمی بزرگتر از نگینی خورد کرده و به موادتان اضافه کرده و تفت دهید.
در انتها کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از تفت دادن همه مواد، کمی آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد. در ده دقیقه آخر تخم مرغ را به آن اضافه کنید. البته اگر دوست داشتید تا اشکنه کمی غلیظ باشد می توانید در ظرفی جدا یک قاشق غذاخوری آرد را به همراه کمی روغن تفت داده و به اشکنه اضافه کنید و بگذارید روی شعله چند دقیقه بماند تا جا بیفتد.
این غذا نباید خیلی سفت باشد و می توانید با نان مانند آبگوشت میل کنید.

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه