ورود به سایت

 

دانلود رایگان سریال 13 شمالی

دانلود رایگان سریال گلشیفته

آموزش تهیه آش مخصوص آذربایجان

در تاریخ : 97.06.18

سرزمین آریایی : آش قوروت قیله ، مخصوص آذربایجان و بخصوص جلف است که قیله به تکه های گوشت کوچیکی که در قدیم در خمره های پر روغن نگه می داشتند گفته می شود. در ادامه با طرز تهیه این آش آشنا شوید.

 

آموزش آشپزی

 

مواد لازم

 

برنج نیم دانه: نصف پیمانه پلوپز
بلغور: ۱ پیمانه
پیاز متوسط نگینی شده: ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط خرد شده: ۲ عدد
لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
بادمجان بزرگ خرد شده: ۱ عدد
لوبیا چشم بلبلی: ۱.۵ پیمانه
تره خرد شده: ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم
ریحان خرد شده: ۲۰۰ گرم
سیر متوسط: ۸ حبه
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
فلفل سبز تند: کمی
آب گوشت یا قلم: به میزان لازم
عصاره گوشت: درصورت نبودن آب گوشت

 

طرز تهیه 

ابتدا برنج و بلغور را با هم خیس کرده و لوبیا چشم بلبلی را هم جدا در ظرفی خیس کنید. توجه داشته باشید برای بهتر شدن آش حتما مواد را از شب قبل بخیسانید.
گوجه و بادمجان را نگینی خرد کنید. روی بادمجان نمک پاشیده و کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت دهید تا سبک شود بعد کمی زرچوبه زده و بادمجان نگینی شده را اضافه کرده، هم بزنید تا کمی تفت بخورد. سپس لوبیا سبز خرد شده و گوجه خرد شده را افزوده، بعد از اضافه کردن هر کدام یک تفت کوچک بدهید. لوبیا چشم بلبی، برنج و بلغور خیس خورده را هم اضافه کنید. در اینجا می توانید کمی زیره و فلفل به غذا اضافه کنید. بعد آب قلم صاف شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط بگذارید تا مواد بپزند.
بلغور و برنج آب زیاد به خود می کشند پس آب جوش دم دستتان باشد. تقریبا چیزی حدود ۳ لیتر آب برای مواد بالا نیاز است.
در این فاصله سبزی ها را خرد کنید و بعد از پخت کامل حبوبات، سبزی خرد شده را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت کشک و فلفل سبز تند را بریزید.
بعد از یک جوش ملایم سیر له شده را افزوده و کمی بچشید تا کم و کسری آن دستتان بیاید. سپس گاز را خاموش کرده و آش آماده شده را داخل ظرف سرو ریخته، نوش جان کنید.

 

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )