مواد لازم برای تهیه ژله آلبالو با بستنی وانیلی:
ژله انار: ۱ بسته (اگر میخواهید فقط رنگ قرمز را داشته باشید ، میتوانید از ژله آلبالو نیز برای این منظور استفاده کنید )
ژله آلوورا: ۱ بسته
بستنی وانیلی: به میزان لازم
طرز تهیه هر بسته ژله = ۱ لیوان آب جوش و نصف لیوان آب یخ
روش آماده سازی ژله آلبالو با بستنی وانیلی:
برای تهیه ژله انار یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا شفاف شود. بعد نصف لیوان آب یخ را اضافه کرده و هم بزنید.
قالبتان باید یک ظرف پلاستیکی یا آهنی باشد تا راحت ژله برگردد. ابتدا ظرف را با کمی روغن کاملا چرب کنید این کار را با یک قلم شیرینی پزی و یا انگشت چرب شده انجام دهید و توجه کنید که روغن اگر زیاد باشد ، در ظرف ته نشین و هنگام برگرداندن ژله ، قسمت بالایی آن مزه و ظاهر خوبی نخواهد داشت. کمی از ژله انار را داخل ظرف ریخته و در یخچال قرار داده تا ببندد. بعد نوبت لایه ژله سفید است. یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و وقتی که کاملا حل شد، به جای آب یخ از نصف لیوان بستنی وانیلی استفاده کرده و خوب مخلوط کنید.
اگر می خواهید ژله از چند طبقه تشکیل شود، به نوبت ابتدا ژله قرمز رنگ را در ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید وقتی کاملا بسته شد کمی ژله سفید رویش ریخته و در یخچال قرار دهید. مجددا این کار را تکرار کنید یعنی بعد ژله سفید، ژله قرمز را افزوده و پس از بستن مجددا ژله سفید را در قالب بریزید.
نکات قابل توجه :
میتوانید این دسر را تک نفره و یا در ظروف بزرگتر و کلی تهیه کنید.
برای لایه لایه شدن قرمز و سفید ، اجازه دهید هر لایه ای که میریزید ، کاملا بسته شود و سپس لایه بعد را بریزید.
اگر میخواهید دسر شما لایه های اریب داشته باشد ، ظرف را هنگامی که هر لایه را به آن اضافه میکنید ، کمی کج داخل یخچال قرار دهید ( زیر آن شیئی قرار دهید تا صاف نباشد) و در نهایت لایه های رنگی و سفید اریب دارید که جلوه بیشتری به هنر شما میبخشد.
دقت داشته باشید که تعداد طبقات ژله دلبخواهی است و خودتان می توانید کم و زیاد کنید.
در آخر کار با لبه چاقو دور تا دورر ژله را آرام آزاد کنید. بعد قالب را در ظرف بزرگتر آب گرم نه جوش قرار داده و آرام داخل آب گرم تکان دهید تا دورش آزاد شود سپس داخل ظرف سرو برگردانید.
روی ژله خود را با دانه های انار تزئین کنید .
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در شبیری