ورود به سایت

 

دسر انا رویژه شب یلدا

در تاریخ : 95.09.25
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

 

دسر انا رویژه شب یلدا

 

سرزمین آریایی : این دسر خوشمزه و زیبا ، به راحتی تهیه می شود و نیاز به هیچ مهارت خاصی ندارد. هر چقدر هم که مبتدی باشید ، دسر انار ، کار شما را هنری نشان خواهد داد. با این دسر ساده ، شب یلدایتان را متفاوت نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه ژله آلبالو با بستنی وانیلی:

ژله انار: ۱ بسته (اگر میخواهید فقط رنگ قرمز را داشته باشید ، میتوانید از ژله آلبالو نیز برای این منظور استفاده کنید )
ژله آلوورا: ۱ بسته

بستنی وانیلی: به میزان لازم
طرز تهیه هر بسته ژله = ۱ لیوان آب جوش و نصف لیوان آب یخ

روش آماده سازی ژله آلبالو با بستنی وانیلی:
برای تهیه ژله انار یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا شفاف شود. بعد نصف لیوان آب یخ را اضافه کرده و هم بزنید.
قالبتان باید یک ظرف پلاستیکی یا آهنی باشد تا راحت ژله برگردد. ابتدا ظرف را با کمی روغن کاملا چرب کنید این کار را با یک قلم شیرینی پزی و یا انگشت چرب شده انجام دهید و توجه کنید که روغن اگر زیاد باشد ، در ظرف ته نشین و هنگام برگرداندن ژله ، قسمت بالایی آن مزه و ظاهر خوبی نخواهد داشت. کمی از ژله انار را داخل ظرف ریخته و در یخچال قرار داده تا ببندد. بعد نوبت لایه ژله سفید است. یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و وقتی که کاملا حل شد، به جای آب یخ از نصف لیوان بستنی وانیلی استفاده کرده و خوب مخلوط کنید.
اگر می خواهید ژله از چند طبقه تشکیل شود، به نوبت ابتدا ژله قرمز رنگ را در ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید وقتی کاملا بسته شد کمی ژله سفید رویش ریخته و در یخچال قرار دهید. مجددا این کار را تکرار کنید یعنی بعد ژله سفید، ژله قرمز را افزوده و پس از بستن مجددا ژله سفید را در قالب بریزید.

نکات قابل توجه : 

 

میتوانید این دسر را تک نفره و یا در ظروف بزرگتر و کلی تهیه کنید. 

برای لایه لایه شدن قرمز و سفید ، اجازه دهید هر لایه ای که میریزید ، کاملا بسته شود و سپس لایه بعد را بریزید.

اگر میخواهید دسر شما لایه های اریب داشته باشد ، ظرف را هنگامی که هر لایه را به آن اضافه میکنید ، کمی کج داخل یخچال قرار دهید ( زیر آن شیئی قرار دهید تا صاف نباشد) و در نهایت لایه های رنگی و سفید اریب دارید که جلوه بیشتری به هنر شما میبخشد.

دقت داشته باشید که تعداد طبقات ژله دلبخواهی است و خودتان می توانید کم و زیاد کنید.
در آخر کار با لبه چاقو دور تا دورر ژله را آرام آزاد کنید. بعد قالب را در ظرف بزرگتر آب گرم نه جوش قرار داده و آرام داخل آب گرم تکان دهید تا دورش آزاد شود سپس داخل ظرف سرو برگردانید.

روی ژله خود را با دانه های انار تزئین کنید .

 

بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )