ورود به سایت

 

رموز پخت و طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه

در تاریخ : 95.04.26
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

رموز پخت و طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزهرموز پخت و طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه

 

سرزمین آریایی : این کوکو به همراه برنج و یا به تنهایی سرو می شود و زرشک و گردو را میتوانید حذف کنید. 

مواد لازم :

سبزی کوکو : 500 گرم ( شوید ، شنبلیله ، تره ، گشنیز و جعفری ) 

تخم مرغ : 3 عدد

نمک ، فلفل : به مقدار لازم

گردو خرد شده و زرشک : از هرکدام به اندازه نیم فنجان

روغن برای سرخ کردن : به مقدار نیاز

 

طرز تهیه : 

سبزی را تمیز ، شسته و ساطوری کنید .

در ظرفی سبزی ها ، و تخم مرغ و گردو و زرشک را ریخته و نمک و فلفل را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

روغن را داغ کرده و با قاشق ، مقداری از مواد را در روغن بریزید و هنگامی که یک طرف آن سرخ شد ، برگردانید تا قسمت دیگر نیز سرخ شود.

می توانید مواد را به اندازه ای که کف ظرف را به قطر یک سانت بپوشاند ، در تاوه پخش کنید و پس از مدتی برش زده و بتکه های مثلثی شکل را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

نکته :

 سبزی ها را به این صورت که تره 4 واحد ، جعفری 2 واحد ، شوید و شنبلیله و گشنیز 1 واحد باشند ، انتخاب کنید. 

اگر با همزن برقی مواد را هم بزنید ، هنگام پخت ، حجم کوکوی شما ، همانند کیک ، زیاد می شود.

در انتهای سرخ شدن کوکو ها ، مقداری کره آب شده ، روی کوکو بریزید و پس از چند ثانیه کوکو ها را بردارید. این کار باعث خوشمزه تر شدن کوکو می شود.

می توانید زرشک و گردو را در مقداری کره تفت دهید و پس از گرفت چربی آن ، داخل مواد بریزید و هم بزنید.

 

نوش جان

 

 

 

 

اختصاصی سرزمین آریایی 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )