رموز پخت و طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه
سرزمین آریایی : این کوکو به همراه برنج و یا به تنهایی سرو می شود و زرشک و گردو را میتوانید حذف کنید.
مواد لازم :
سبزی کوکو : 500 گرم ( شوید ، شنبلیله ، تره ، گشنیز و جعفری )
تخم مرغ : 3 عدد
نمک ، فلفل : به مقدار لازم
گردو خرد شده و زرشک : از هرکدام به اندازه نیم فنجان
روغن برای سرخ کردن : به مقدار نیاز
طرز تهیه :
سبزی را تمیز ، شسته و ساطوری کنید .
در ظرفی سبزی ها ، و تخم مرغ و گردو و زرشک را ریخته و نمک و فلفل را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.
روغن را داغ کرده و با قاشق ، مقداری از مواد را در روغن بریزید و هنگامی که یک طرف آن سرخ شد ، برگردانید تا قسمت دیگر نیز سرخ شود.
می توانید مواد را به اندازه ای که کف ظرف را به قطر یک سانت بپوشاند ، در تاوه پخش کنید و پس از مدتی برش زده و بتکه های مثلثی شکل را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
نکته :
سبزی ها را به این صورت که تره 4 واحد ، جعفری 2 واحد ، شوید و شنبلیله و گشنیز 1 واحد باشند ، انتخاب کنید.
اگر با همزن برقی مواد را هم بزنید ، هنگام پخت ، حجم کوکوی شما ، همانند کیک ، زیاد می شود.
در انتهای سرخ شدن کوکو ها ، مقداری کره آب شده ، روی کوکو بریزید و پس از چند ثانیه کوکو ها را بردارید. این کار باعث خوشمزه تر شدن کوکو می شود.
می توانید زرشک و گردو را در مقداری کره تفت دهید و پس از گرفت چربی آن ، داخل مواد بریزید و هم بزنید.
نوش جان
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در ظهیرالاسلام
اختصاصی سرزمین آریایی