ورود به سایت

 

فوت و فن ها و طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی بسیار خوشمزه

در تاریخ : 95.04.26
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

فوت و فن ها و طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی بسیار خوشمزهفوت و فن ها و طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی بسیار خوشمزه

 

سرزمین آریایی : حتما به این فکر کردید که چرا غذاهای رستورانی و مجلسی ، خیلی خوشمزه تر از غذاهای خانگی می شوند ! دلیل این امر ، استفاده از برخی ادویه ها و فوت و فن هایی است که شما نمیدانید. در این مطلب با طرز تهیه و اصول پخت لوبیا پلو خوشمزه ، آشنا می شوید.

 

مواد لازم :

گوشت : 250 گرم  ( چرخ شده و یا تکه ای )

لوبیا سبز : 500 گرم خرد شده 

برنج : 500 گرم 

پیاز بزرگ : 2 عدد سرخ شده 

رب گوجه فرنگی : 2 تا 3 قاشق غذا خوری

نمک : به مقدار لازم

فلفل : 1 قاشق چایخوری ( می توانید این مقدار را بنا بر ذائقه خود کم یا زیاد کنید)

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

ادویه کاری و دارچین : نصف قاشق چایخوری

 

پودر گل محمدی ( گل سرخ ) : 2 قاشق غذاخوری سر خالی

زعفران دم کرده : مقداری 

سیب زمینی برای ته دیگ

طرز تهیه :

لوبیا سبز ها را شسته و خرد کنید ( به اندازه 2 سانتی) . در قابلمه لوبیا را ریخته و به اندازه ای که لوبیا ها را بپوشاند ، آب بریزید. و اجازه دهید خوب بپزد ولی نه در حدی که له و ریش شود.

گوشت را چرخ کنید و یا به صورت تکه های کوچک خرد کنید. 

پیاز ها را بصورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید . سپس گوشت را اضافه و اندکی با پیاز تفت دهید. رب ، را در روغن تفت دهید و سپس نمک و ادویه ، دارچین، فلفل ، زردچوبه ، پودر گل را اضافه و این سس را به خوراک اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین ، به مدت 20 دقیقه ، اجازه دهید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.

نکته : می توانید مقدار نمک بیشتری به خوراک اضافه کنید و کمی شور مزه شود و در این صورت ، دیگر نیاز نیست به برنج نمک اضافه کنید.

برنج را نیم پز و  آبکش کنید و پس از اینکه سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای خرد کردید ، در کف قابلمه مورد نظر روغن ریخته و سیب زمینی ها را بچینید ( میتوانید برای زیبا و خوشمزه تر شدن ته دیگ ، مقداری کنجد را در روغن ریخته و سیب زمینی ها را روی آن بچینید تا تهدیگ کنجدی داشته باشید.

سپس مقداری برنج در قابلمه بریزید و روی آن لایه ای از خوراک را بریزید و دوباره مقداری برنج ریخته و تا اتمام خوراک و برنج ، این کار را انجام دهید ( بصورت لایه ای مواد خوراک و برنج را بریزید.) 

در پایان 2 قاشق زعفران دم کرده را به روی لوبیا پلو ریخته و درب آن را بگذارید تا دم کشیده و آماده شود. 

نکته :

پودر گل سرخ ، طعم مطبوع و لذت بخشی به لوبیا پلو می دهد.

می توانید از نان که بصورت مثلثی برش زده اید ، بعنوان ته دیگ استفاده کنید.

پیاز در خوشمزه تر شدن غذا ، تاثیر فراوانی دارد و مزه لوبیا پلو هم با پیاز سرخ شده ، به مقدار زیاد ، لذیذ تر است . پس هیچگاه حتی اگر پیاز دوست ندارید ، آن را کم و یا حذف نکنید. افرادی که با پیاز میانه خوبی ندارند ، پیاز را رنده و یا بسیار ریز نگینی خرد کنند تا برایشان آزار دهنده نباشد.

برای اینکه برنج خراب نشود ، کمی زودتر آن را آبکش کنید و به قولی زنده تر آن را آبکشی کنید .

مقداری روغن را با مقداری کره گرم کرده و هنگام سرو کردن ، به لوبیا پلو اضافه کنید.

 

امیدواریم از این غذا لذت ببرید. نوش جان

 

 

اختصاصی سرزمین آریایی     

 

 

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )