سیب زمینی پلو غذای محلی کرمانشاه
سرزمین آریایی : سیب زمینی پلو که سیب پلو هم نامیده می شود ، یکی از غذاهای محبوب کرمانشاهی است و به سادگی تهیه می شود. میتوانید برای خوشمزه تر شدن و البته زیبا شدن این غذا ، از تهدیگ سیب زمینی همراه با کنجد استفاده کنید که مزه آن را بسیار لذیذ تر خواهد کرد.
مواد لازم (برای 4 نفر) :
برنج 3 : پیمانه
سیب زمینی : 2 عدد متوسط نگینی شده
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز : یک عدد
شوید خشک : 6 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زعفران دم کرده : به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را در آب جوش به همراه سیب زمینی هایی که خرد کرده اید ریخته و اجازه دهید تا برنج نیم پز شود. سپس آبکش کنید. در ظرف دیگری مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت داده و ادویه و به مقدار کم زردچوبه اضافه و سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود و از روی حرارت بردارید. کف قابلمه مورد نظر ، مقداری روغن ریخته و در صورت تمایل مقداری کنجد بپاشید و سیب زمینی ها را داخل قابلمه بچینید و به صورت لایه لایه ، برنج و سیب زمینی آبکش و مواد سرخ شده را بریزید و 3 قاشق آب برای بهتر دم کشیدن ریخته و در پایان در صورت تمایل ، مقداری زعفران دم کرده بریزید. بعد از 30 دقیقه آماده است و میتوانید نوش جان کنید.