ورود به سایت

 

غذایی بسیار خوشمزه با انار

در تاریخ : 95.07.15
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

غذایی بسیار خوشمزه با انار

 

سرزمین آریایی : میوه های هر فصل میتوانند برای تهیه غذاهایی متفاوت استفاده شوند. غذاهایی جدید که از روزمرگی و تکراری بودن خوراک ها ، نجات می دهند. فصل پاییز و شب یلدا ، بهترین فصل برای تجربه انار پلو ، غذایی خوشمزه و متفاوت است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شوید.

 

مواد لازم (برای 4 نفر): 

 

برنج  : 2.5 پیمانه

انار دون شده : 1.5 پیمانه

گوشت چرخکرده : 200 گرم

رب انار  : 2 قاشق غذا خوری

خلال پسته  : نصف پیمانه (حدود 75 گرم)

پیاز : 1 عدد متوسط

فلفل سیاه و زعفران دم کرده : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 برنج را در صورت تمایل از قبل خیس کرده و سپس در آب جوش ریخته و وقتی نیم پز شد ، آبکش کرده و در ظرف دیگری مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید و گوشت چرخ کرده و ادویه ها را اضافه و در صورت تمایل ، مقداری زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت مقداری سرخ شود. رب انار را اضافه و اجازه دهید چند دقیقه کاملا با سایر مواد ترکیب شود . خلال پسته و انار را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید. کف قابلمه روغن ریخته و نان یا سیب زمینی ( میتوانید مقداری کنجد نیز قبل از گذاشتن ته دیگ کف قابلمه بریزید ) را بچینید و مواد سرخ شده را بصورت لایه لایه با برنج در قابلمه بریزید. ویا با برنج مخلوط و در قابلمه بریزید. در صورت تمایل ، مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید. بعد از 30 دقیقه غذای شما حاضر است. میتوانید با انار و خلال پسته تزئین کنید. نوش جان.

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )