غذایی بسیار خوشمزه با انار
سرزمین آریایی : میوه های هر فصل میتوانند برای تهیه غذاهایی متفاوت استفاده شوند. غذاهایی جدید که از روزمرگی و تکراری بودن خوراک ها ، نجات می دهند. فصل پاییز و شب یلدا ، بهترین فصل برای تجربه انار پلو ، غذایی خوشمزه و متفاوت است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم (برای 4 نفر):
برنج : 2.5 پیمانه
انار دون شده : 1.5 پیمانه
گوشت چرخکرده : 200 گرم
رب انار : 2 قاشق غذا خوری
خلال پسته : نصف پیمانه (حدود 75 گرم)
پیاز : 1 عدد متوسط
فلفل سیاه و زعفران دم کرده : به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را در صورت تمایل از قبل خیس کرده و سپس در آب جوش ریخته و وقتی نیم پز شد ، آبکش کرده و در ظرف دیگری مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید و گوشت چرخ کرده و ادویه ها را اضافه و در صورت تمایل ، مقداری زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت مقداری سرخ شود. رب انار را اضافه و اجازه دهید چند دقیقه کاملا با سایر مواد ترکیب شود . خلال پسته و انار را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید. کف قابلمه روغن ریخته و نان یا سیب زمینی ( میتوانید مقداری کنجد نیز قبل از گذاشتن ته دیگ کف قابلمه بریزید ) را بچینید و مواد سرخ شده را بصورت لایه لایه با برنج در قابلمه بریزید. ویا با برنج مخلوط و در قابلمه بریزید. در صورت تمایل ، مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید. بعد از 30 دقیقه غذای شما حاضر است. میتوانید با انار و خلال پسته تزئین کنید. نوش جان.
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در محمدیه