پیتزای ساده و لذیذ برای همه
سرزمین آریایی : پیتزا یکی از غذاهایی است که در بین بسیاری افراد محبوبیت داشته و دارد. این غذا به روش های مختلفی تهیه و سرو میشود.در ادامه با یکی از روش های تهیه این غذا که بسیار ساده است آشنا شوید. این روش برای افرادی که ساعات بسیاری را در خارج منزل سپری میکنند ، و زمان کمی برای تهیه غذا دارند بسیار مناسب است.
خمیر این پیتزا را میتوانید بصورت آماده (1 عدد خمیر نان بربری ، فانتزی و یا نان سنگک و یا 2 عدد خمیر نان لواش ) برای هر سینی بزرگ و یا نصف خمیر ها را برای یک سینی کوچک استفاده کنید و یا به روشی که در ادامه میبینید ، تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
آرد سفید : 225 گرم
نمک : 1 قاشق چایخوری
کره : 50 گرم
بیکینگ پودر : یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر : 150 میلی لیتر
* این خمیر برای یک سینی بزرگ یا 2 سینی کوچک مناسب است
مواد لازم برای محتویات پیتزا (برای یک پیتزا بزرگ و یا دو پیتزای کوچک):
سوسیس 2 عدد کوچک ، حلقه شده (بهتر است یک مقدار سرخ شده باشد) می توانید بجای استفاده از انواع سوسیس ، از گوشت چرخ کرده که با 1 یا 2 قاشق غذاخوری پودر سیر در روغن تفت داده اید استفاده کنید. با پودر سیر ، طعمی کاملا شبیه سوسیس پیدا میکند.
قارچ خردشده سه یا چهار عدد
فلفل دلمه ای خرد شده یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یک بسته کوچک (180g)
سس گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذا خوری
زیتون ، ذرت یا .... برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر:
آرد ، نمک و بیکینگ پود را داخل یک کاسه بریزین بهتر هم هست ابتدا الکشون کنین سپس کره را خرد کنین و بهش اضافه کنید و کره را به خورد مواد خشک دهید سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنین و باهم مخلوط کنین تا به شکل خمیر در بیاد
روی یک سطحی آرد بپاشید و خمیر را بخوبی ورز بدین تا خوب نرم و یکدست بشود.
طرز تهیه پیتزا :
سینی فر را چرب کنید و ابتدا خمیر را باز کرده و روی آنرا با کمی سس گوجه فرنگی بپوشانید سپس مقداری پنیر روی آ« پخش کرده و ابتدا گوشت و یا سوسیس را ریخته و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را پخش کنید و فر را روشن کنید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید و سینی را داخل آن قرار دهید. میتوانید پس از 20 یا 30 دقیقه ( بسته به دمای فر ) هنگامی که روی آن طلایی شد ، نوش جان نمایید.