ورود به سایت

 

تجربه ای متفاوت در دنیای شیرینی با کیسل لایه ای

در تاریخ : 95.01.08

تجربه ای متفاوت در دنیای شیرینی با کیسل لایه ای

 

سرزمین آریایی : این شیرینی لایه ای را به همه عزیزانی که بدنبال شیرینی های متفاوت هستند ، توصیه میکنیم. این شیرینی برای میهمانیها و عصرانه بسیار مناسب و لذیذ است.

 

مواد لازم

 

شیر سرد: ۱ لیتر
آرد گندم: ۸ قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۲۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه :

در ابتدا لایه شیری را با این روش آماده کنید:
کره را روی حرارت آب کرده و آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه کرده  و با همزن سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند. به هم زدن ادامه داده تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود.
بعد از غلیظ شدن، کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود.
بیسکوییت‌ها را با کمی شیر نم دار کرده و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم:

آب انار تازه: ۷۵۰ میلی‌لیتر
نشاسته گل: ۶ قاشق سوپ‌خوری
پودر ژلاتین: ۱.۵ قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۲۰۰ گرم
بیسکوییت ساده شکلاتی: به میزان لازم
آب سرد: ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه کیسل انار :

آب انار را همراه شکر روی حرارت بگذارید بعد نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی رد کنید و به مخلوط روی حرارت اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری حل کنید.
ژلاتین را به کیسل اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا خنک شود.
بعد از این که خنک شد آن را روی بیسکوییت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت ۳ ساعت گذاشته تا کاملا ببندد.
پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.

بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
سال پیروزی انقلاب اسلامی چه سالی است ؟ ( به عدد )
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )