سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

طرز تهیه خوشمزه ترین پاستا با میگو

در تاریخ : 95.03.29

 

طرز تهیه خوشمزه ترین پاستا با میگو

 

سرزمین آریایی : این پاستا به همراه میگو که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد ، سرشار از مواد مفید تغذیه ای است که بخصوص برای کودکان ، غذایی مقوی محسوب می شود. البته میتوانید ادویه جات آن را کم یا زیاد کرده و بسته به نوع ذائقه خود و کودک ، آن را تغییر دهید.

مواد لازم 

پاستا فتوچینی: ۱۵۰ گرم
میگو خام، پاک کرده: ۱۰۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
فلفل و نمک:به میزان دلخواه
آرد:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ کم نمک: ۱ و ۱/۴فنجان
خامه سفت: نصف فنجان
ادویه دلخواه:  نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا پاستای فتوچینی را همراه با آب و کمی نمک بپزید.
میگو ها را با نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و بعد آرد را کم کم اضافه کرده و همه میگو ها را به آن آغشته کنید.
کره و روغن زیتون را در یک ظرف متوسط روی حرارت ملایم بگذارید. میگو ها را داخل روغن داغ تفت داده تا کمی قهوه ای شوند. بعد میگوها را جمع کرده و آب مرغ را درون روغن ریخته و به مدت ۵ دقیقه گذاشته، بعد خامه را اضافه کرده و تند هم بزنید تا غلیظ شود. در این مرحله هرگونه طعم دهنده یا ادویه را می توانید اضافه کنید. حالا پاستاها و میگوها را به سس اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.

خرید و نگهداری میگو:

الف- خرید:

- به دلیل قابلیت فسادپذیری بالای میگو، حتماً آن را از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید.

- اگر میگوی تازه را برای خرید انتخاب می‌کنید، سر آن را در اسرع وقت جدا نمایید (چون اولین قسمتی است که در میگو فاسد می‌شود).

- میگوهای تازه باید بدن سفتی داشته باشند که به پوسته آنها متصل باشد.

- پوسته میگو‌ها باید بدون هرگونه لکه و خال سیاه باشد (زیرا این لکه‌ها نشانه فساد گوشت میگو است).

- پوسته میگوها نباید زردرنگ بوده یا حالت شن مانند داشته باشد (این حالت نشانگر اضافه کردن ماده شیمیایی برای سفید کردن پوسته میگو به آن است).

- اگر میگوی منجمد می‌خرید، حتماً به علامت پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء آن توجه کنید.

- میگوی مرغوب باید بوی آب نمک ملایم (بوی آب دریا) بدهد. حتماً قبل از خرید، میگوها را بو کنید و در صورت داشتن بوی نامطبوع از خرید آنها خودداری کنید.

ب- نگهداری:

از آنجایی که غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو نسبت به دما بسیار حساس هستند، نکته مهم در مورد نگهداری و سرد نگهداشتن آنها است، بنابراین:

- بعد از خرید میگو یا سایر غذاهای دریایی، در اسرع وقت آنها را به یخچال برسانید.

- اگر قرار است میگو از زمان خرید تا رسیدن به یخچال مدت نسبتاً طولانی در خودرو بماند، یک کلمن حاوی یخ در خودرو بگذارید تا از سرد ماندن و عدم فساد آن مطمئن شوید.

- معمولاً دمای بیشتر یخچال‌های خانگی کمی بالاتر از دمای ایده‌آل برای نگهداری غذاهای دریایی است. یک راه آسان و مطمئن برای رسیدن به دمای مناسب، بسته‌بندی خوب و قراردادن آنها در یک ظرف حاوی یخ و گذاشتن آن در سردترین جای یخچال است. در ضمن برای حفظ سرمای ظرف، روزانه 1 تا 2 بار یخ آن را عوض کنید. با این روش میگو به مدت 1 تا 2 روز در یخچال قابل نگهداری است، اما در اولین فرصت باید مصرف شود.

- برای نگهداری طولانی مدت میگو، آن را به خوبی بسته‌بندی نمایید و حداکثر تا یکماه در سردترین جای فریزر نگهداری کنید.

- برای یخ‌زدایی میگو و خارج کردن آن از حالت انجماد، آن را در یک کاسه آب سرد یا درون یخچال قرار دهید. هرگز آن را در دمای اتاق یا با مایکروویو یخ‌زدایی نکنید، چون این کار باعث از دست رفتن رطوبت و مواد مغذی میگو می‌شود.

میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین است .

میگوها منبع غنی از پروتئین با کیفیت بالا و درعین حال کم کالری هستند. آنها همچنین دارای اسیدهای چرب ضروری مانند اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند.

از سوی دیگر این موجودات دریایی کوچک تأمین کننده مقادیر مناسبی از مواد معدنی مانند سلنیوم، آهن، روی، فسفر و منیزیم و نیز ویتامین‌هایی مانند D، B12 و نیاسین (یکی از ویتامین‌های گروهB) برای بدن هستند.

همچنین میگو دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول ( بسته به روش آماده سازی ) می‌باشد. مصرف میگو به علت اثر بر روی سیستم گردش خون انسان سالم ارزیابی می‌شود.

 

معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در امیرآباد

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه