مواد لازم
مارشمالو (پف پفی): ۱۰۰ گرم
شیر: نصف پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
شکلات تخته ای: ۱۵۰ گرم
بیسکویت پتیبور: ۱۲۰ گرم (۱ بسته بزرگ)
پودر ژلاتین: ۱ قاشق سوپ خوری
گیلاس، بادام و نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
کف قالب مستطیل شکلی به عمق ۵ سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته تا کف و دیواره های آن را بپوشاند.
بیسکویتها را خرد کرده و با ۱۰۰ گرم کره ذوب شده مخلوط کنید، بعد آن را کف قالب ریخته و خوب فشار داده تا کاملا سفت شده و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود.
مارشمالوها را همراه با شیر داخل ظرفی دیگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود.
حالا ژلاتین را کم کم به مارشمالو اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، بعد آن را روی بیسکویتها بریزید. قالب را دوباره در یخچال گذاشته تا لایه دوم خودش را بگیرد.
شکلات تختهای و کره را درظرفی مناسب با هم مخلوط کرده و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید. شعله را خاموش کرده، بعد بادام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
قالب را از یخچال در آورده، مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید. و به مدت ۱ ساعت در یخچال قراردهید.
در آخر وقتی دسر آماده شد از یخچال بیرون آورده و برش بزنید.