سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

غذایی شیک و فانتزی با گوشت بوقلمون

در تاریخ : 95.02.13

غذایی شیک و فانتزی با گوشت بوقلمون

 

سرزمین آریایی : این غذای خوشمزه و البته زیبا را میتوانید بعنوان غذای اصلی  و یا عصرانه نوش جان کنید و با توجه به مواد مقوی استفاده شده در طبخ این غذا ، به عنوان منبعی غنی از پروتئین و ویتامین بشمار میآید که برای کودکان نیز بسیار مناسب است. این غذا به علت تشابه آن به شکوفه و گل ، و به کار بردن خمیر یوفکا در پخت ، به شکوفه یوفکا مشهور است.

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده بوقلمون: ۳۰۰ گرم
لیموترش تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
نمک: کمی
خیار: به اندازه
تره: یک دسته
خمیر یوفکای کوچک: ۱بسته
روغن: کمی
ریحان بنفش: کمی
زیتون سیاه: کمی
پنیر لیقوان: به دلخواه

طرز تهیه 

فر را از قبل روشن کنید. پیاز را همراه با گوشت سفید چرخ کرده
وکمی نمک بزنید. داخل ظرف پرکس را کمی چرب کرده و مواد گوشت را داخل آن بخوابانید. در فر را گذاشته تا کمی آب آن کشیده شود وقتی روی گوشت سرخ شد بردارید. بعد گوشت ها را به قطعات ۱ در ۲.۵ سانت برش دهید. خیار را حلقه حلقه کرده و ته خمیر یوفکا بگذارید. گوشت بوقلمون را ایستاده گذاشته و با تره ببندید و بعد داخل پرکس در دار گذاشته، و در فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت رویش را با ریحان و زیتون تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکته

با توجه به میل خود می توانید توی یوفکا کمی پنیر لیقوان به اندازه گوجه سبز بریزید.
خمیر یوفکارا در هر پیچیدن خوب بپوشانید، چون سریع خشک میشود.هر کدام آماده شد داخل ظرف در دارگذاشته تا خشک نشوند.
تره را داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود وهنگام بستن، نصف نشود.

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه