ورود به سایت

 

با گندمک این توپک های شکلاتی را تهیه کنید

در تاریخ : 94.12.03

 

با گندمک این توپک های شکلاتی را تهیه کنید

۲ فنجان                  گندمک
۱ فنجان                  شکر قنادی
۱ فنجان                  کره بادام زمینی
۲ قاشق غذاخوری      کره آب شده
۴۵۰ گرم                  شکلات
  1. اگر از گندمک شیرین شده استفاده می کنید می توانید شکر را به کل از این دستور حذف کنید و یا مقدار بسیار جزئی استفاده کنید.
  2. برای ترد تر شدن توپک ها از کره بادام زمینی همراه با خرده های بادام زمینی استفاده کنید.
  1. گندمک ، شکر ، کره ی بادام زمینی و کره آب شده را کامل مخلوط کنید و به صورت توپ های گرد کوچک در آورید.
  2. توپک ها را درون یک ظرف لبه دار که کف آن با کاغذ شیرینی پزی پوشانده شده است بگذارید و در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
  3. شکلات ها را با حرارت کم آب کنید. سپس توپک ها را در شکلات مایع فروبرده و بار دیگر درون یک ظرف با کاغذ شیرینی پزی در فریزر بگذارید تا سفت شوند.
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
سال پیروزی انقلاب اسلامی چه سالی است ؟ ( به عدد )
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )