ورود به سایت

 

یه آش محلی برای شب یلدا

در تاریخ : 95.09.20
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

یه آش محلی برای شب یلدا

 

سرزمین آریایی : با فرارسیدن بلند ترین شب سال و شروع فصل زیبای زمستان ، ایرانیان و برخی ملل ، این شب را جشن میگیرند و به پخت و پز و خرید و تهیه خوراکیها و تنقلات و غذاهای گوناگون ، میپردازند و شبی بیاد ماندنی را در کنار اعضای خانواده و فامیل ، سپری میکنند. 

یکی از این غذاهای محلی که به آن آش انار گفته میشود ، در شهرها و روستاهای مختلف ، به طرق خاصی طبخ میشود . در این مطلب با آش انار اراک ، و طرز تهیه آن آشنا شوید که ویژه این شب بیاد ماندنی پخته می شود.

 

مواد لازم 

سبزی آش: نیم‌کیلو
برنج: نصف پیمانه
عدس: یک پیمانه
پیاز متوسط: ۳ عدد
انار ترش: ۳ یا ۴ عدد
فلفل، زردچوبه، روغن سرخ‌ کردنی و نعناع به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا انارهایتان را دان کرده و به اندازه دو لیوان از آنها آب بگیرید. می‌توانید کمی از دانه‌های انار را برای تزئین نگه دارید. سبزی را با دقت پاک کرده و بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد، خرد کنید. پیازها را نیزخلالی کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود. نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و باز کمی تفت دهید. حالا روی پیازهای سرخ‌ شده آب بریزید. همچنین برنج و عدس را که قبلاً شسته‌اید درون ظرف آش ریخته و بگذارید تا خوب بپزد. پس از اینکه برنج و عدس کاملاً پخته شد، آب انار را درون ظرف بریزید و نمک و فلفل نیز اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملاً جا بیفتد. ‌آش آماده است؛ آن را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری کشک و دانه‌های انار، نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

 

 

 

 

 

 

 

ایرانبانو

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
سال پیروزی انقلاب اسلامی چه سالی است ؟ ( به عدد )
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )