مواد لازم
هندوانه: یک نیمه
خامه: ۲۵۰ گرم
پودر قند: نصف فنجان
بادام: ۱۰۰ گرم
انواع میوه خرد شده: مقداری
طرز تهیه
ابتدا بادام هایتان را در کاسهای از آب بگذارید تا کمی خیس بخورند. سپس خامه را با پودر قند مخلوط کرده و با همزن بزنید تا خامه کاملاً فرم بگیرد. سپس هندوانه را همانند شکل برش بزنید و پوست دور آن را بگیرید. خامه را با ماله مخصوص کیک به دورتادور هندوانه با قطر ضخیم بکشید و پس از آن بادامهای از وسط نصف شده و خیسانده شده را به دورتا دور آن بچسبانید. کیک نمادین هندوانه شما آماده است میتوانید آن را با توت فرنگی و سایر میوههای خرد شده تزئین کنید.
لازم به ذکر است که این کیک را میتوانید با تکه های برش زده هندوانه و کشیدن خامه روی آن ، بصورت تکی ، آماده نمایید و یا با چند برش با سایزهای گوناگون ، یک کیک چند طبقه داشته باشید.
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در کوکاکولا