سرزمین آریایی : مسقطی از جمله شیرینیجات مخصوص شب یلدا است که به طرق مختلف و با انواع طعم های گوناگون تهیه میشود. در ادامه طرز تهیه مسقطی با طعم انار را خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی انار:
آب انار خالص: یک و نیم لیوان
پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ یا ۲ لیوان
پودر گردو و نارگیل: مقداری
مغز پسته: مقداری
شربت انار: مقداری
طرز تهیه تهیه مسقطی انار:
آب انار، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پسته تزئین کنید. البته میتوانید دانه انار نیز داخل مسقطی بریزید. همچنین برای درست کردن شربت انار، مقداری آب انار را با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعمی به دست میآید. ناگفته نماند میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، یا ترش تهیه کنید.