چربی زدایی با سرکه این میوه گرمسیری
در تاریخ : 94.09.23
سرکه نارگیل به لحاظ سطح تخمیر مشابه سایر سرکهها بوده و عمدتا در کشورهای جنوب شرق آسیا مورد استفاده قرار میگیرد. سرکه نارگیل کم کالری و کم کربوهیدرات است، شاخص قند خون پایینی دارد و باعث افزایش سطح قند خون نمیشود. این عوامل، سرکه نارگیل را به یک خوراکی فوقالعاده بدل کرده است. مواد آلی و پتاسیم موجود در سرکه نارگیل به شما کمک خواهند کرد که سطح قند خون خود را کنترل کنید.
یکی از ویژگیهای مهم سرکه نارگیل طعم و مزه آن است که با سرکههای دیگر تفاوت دارد. مخلوط سرکه نارگیل با یک قاشق غذاخوری آب گرم نقش بسزایی در سمزدایی از بدن دارد. افراد میتوانند از این مخلوط به همراه سالاد استفاه کنند.
دارچین به بالا رفتن سرعت سوخت و ساز بدن کمک کرده و از انباشت بیش از اندازه چربی در بدن جلوگیری میکند. از این رو، نقش قابل توجهی در کاهش وزن دارد. به علاوه، دارچین باعث کاهش سطح قند خون در افراد میشود. عارضهای که در موارد حاد به افزایش وزن و چاقی منجر خواهد شد.
دسته بندی : مطالب خواندنی » رژیم و تغذیه
بازگشت