مواد لازم :
تخممرغ: یک عدد
قارچ تازه و صدفی: ۲۰ عدد
آرد سوخاری: ۵/۱ لیوان
آویشن: یک قاشق مرباخوری
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری:
ابتدا تخممرغ را در ظرفی شکسته و با آرد و نصف لیوان پودر سوخاری و بکینگ پودر و نمک و فلفل مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود. قارچها را بشویید و سریع آنها را خشک کنید تا آب درون بافت قارچ نفوذ نکرده و هنگام سرخ کردن آب نیندازد. روغن را در ظرف گودی بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ را درون مایه تخممرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری غلتانیده و بعد چند دقیقه کنار گذاشته تا آب پس بدهد و مجددا در پودر سوخاری بزنید بعد در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید. قارچ سوخاری را با مخلوط سس کچاپ و سس مایونز میل کنید. همچنین میتوانید قارچ را به همین روش آماده کنید و روی توری کباب کنید. لازم به ذکر است که هر غذایی با قارچ تهیه میکنید، قبل از طبخ، چند قطره آبلیمو روی قارچ بریزید.