طرز تهیه کوکی های زیبا و خوشمزه در گلدان !
در تاریخ : 94.09.18
- 2¾ فنجان آرد
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ¾ فنجان شکر دانه ریز
- 1 فنجان کره
- 1 تخم مرغ بزرگ
- ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 2 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
- ¼ فنجان شکر دانه ریز
طرز تهیه :
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
- در یک کاسه کوچک، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم .
- شکر و کره که در دمای اتاق قرار داده ایم را با همزن میزنیم تا مانند خامه یکدست شود و مواد خشک را اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم .
- تخم مرغ، عصاره وانیل، و آب لیمو. را مخلوط و میزنیم تا کاملا یکدست و آرام آرام روی مواد قبلی میریزیم.
- خمیر را ورز داده و پهن میکنیم به قطر نیم سانت و با قالبهای بشکل گل ، قالب میزنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم ، قرار میدهیم .
- 8 تا 10 دقیقه در فر قرار داده و اجازه میدهیم تا کمی قهوه ای شوند و سپس خارج میکنیم.
- قبل از اینکه سرد شوند ، به هر دام یک نی سفت یا سیخ چوبی که به دو نیم کرده ایم را فرو برده و حتما به محض خارج کردن از فر اینکار را انجام دهید.
- اجازه دهید تا کوکی ها سرد شده و تزئین کنید.
برای رویه کوکی ها ، از یک عدد تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده و 40 گرم شکر دانه ریز و یا پودر شده نیاز داریم. میتوانید تخم مرغ را در آب گرم 10 دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورده و خشک کنید و در ظرف خوب بزنید تا حسابی پف کند . گرم کردن تخم مرغ ، باعث پف بیشتر آن میشود. سپس آرام آرام شکر را اضافه و خوب هم بزنید. این کرم را قبل از سفت شدن ، روی کوکی ها بریزید و مقداری از آن را با رنگ مخلوط ( چند قطره رنگ خوراکی ) و برای تزئین ، روی کوی ها با قیف بگذارید.
سپس کوکی های خود را در سبد ، گلدان ، لیوان و ... کوچک که با تخم مرغ ها و یا دراژه های شکلاتی و ... پوشش داده اید ، قرار داده و لذت ببرید.
در ادامه تصاویر مراحل را میبینیم.
با سرزمین آریایی همراه شوید.
دسته بندی : هنر » انواع کیک وشیرینی وشکلات
بازگشت