سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

چگونه مرغ سوخاری درست کنیم

در تاریخ : 94.08.30

طرز تهیه مرغ سوخاریسرزمین آریایی : مرغ سوخاری یکی از غذاهای لذیذ در تمام ذائقه ها می باشد و کمتر کسی هست که این غذا را نخورده باشد .

 

طرز تهیه مرغ سوخاری :

 

درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.


دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.


در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.

بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.

 

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

 

 ران مرغ 8 عدد
 نمک  1 قاشق مرباخوری
 پودر سوخاری 500 گرم
 زیره سبز 1 قاشق چایخوری
گشنیز 1 قاشق چایخوری
ترخون 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
کنجد 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
آرد 3 پیمانه
دوغ 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
پست های ویژه