این ترشی با پاییزی ها! ترشی لبو با انار!
در تاریخ : 94.09.10
سرزمین آریایی: به سهولت و حتی به مقدار کم نیز میتوانید این ترشی را تهیه کنید که در روزهای سرد ، به تنهایی و همراه غذا ، قابل استفاده میباشد. امیدوارم تهیه و لذت ببرید.
مواد لازم :
لبو: ۴ عدد
دانه انار: ۲ لیوان
شکر: یک لیوان
نمک: ۲ قاشق چایخوری
سرکه: یک لیتر
طرز تهیه :
ابتدا لبو را پوست بکنید و رنده کنید، لبوی رنده شده، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمهای بریزید و آن را روی شعله گاز بگذارید تا لبو بپزد و نرم شود (سرکه را تا اندازهای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد).
پس از پخت یکی دوساعت صبر کنید تا لبو خنک شود سپس دانههای انار و نمک را اضافه کنید، مواد را داخل شیشه تمیزی بریزید و روی آن مقداری سرکه اضافه کنید، شیشه ترشی را ۳ تا ۵ روز در یخچال قرار دهید تا ترشیها آماده مصرف شوند.
دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت