سرزمین آریایی : گیاه پنیرک ، از جمله گیاهانی است که برای برطرف کردن بسیاری از امراض و درمان بیماریها بکار میرود . پنیرک یک گیاه خودرو است . برگهای این گیاه حالت دایرهای و دندانه دارد و گلهای آن بنفش رنگ و کوچک هستند. ازدم کرده گل پنیرک برای درمان سرفه و تورم گلو و دهان استفاده میشود.، دمنوش گل پنیرک با طعم ملایمی که دارد میتواند بدون شیرینکننده هم اغلب ذائقهها را راضی کند. این بسته به سلیقه شماست. البته به علت اینکه بیشتر خواص دارویی دارد بهتر است که با عسل شیرین شود.
مواد لازم:
گل پنیرک: مقداری
آب جوش: یک قوری
لیمو ترش یا لیمو عمانی: یک عدد
عسل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه دمنوش گل پنیرک:
یک قاشق غذا خوری گل پنیرک را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتیگراد روی آن بریزید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. می توانید در این دمنوش یک عدد لیمو ترش چکانده و با عسل میل نمایید یا اینکه یک عدد لیمو عمانی را هسته گرفته و از وسط دو نصف کنید و داخل قوری بیندازید، که در این صورت خواص ضد سرماخوردگی آن چند برابر میشود و برای درمان سرفه نیز بسیار مؤثر است.