ورود به سایت

 

طرز تهیه املت خوشمزه با اسفناج

در تاریخ : 95.02.05

طرز تهیه املت خوشمزه با اسفناج

 

سرزمین آریایی : این غذا در عین سادگی بسیار مقوی و خوشمزه است. اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالاست. این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامین‌های مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.در ادامه با طرز تهیه آن آشنا شوید.

 

مواد لازم:

اسفناج خرد شده: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر کم چرب: ۱ لیوان
کره: ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده: ۱۰۰ گرم .
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسفناج:
اسفناج و گوجه های خرد شده را روی حرارت قرار دهید، کره و نمک را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کنید، در ظرف را ببندید و بگذارید اسفناج بپزید؛ پس از ۱۰ دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و شیر ، نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و با چنگال مخلوط نمایید تا مایه یکدست شود. کف تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن تابه آن را خوب پخش کنید، مایه اسفناج و پنیر رنده شده را روی املت بریزید صبر کنید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و حباب بزند سپس به ارامی نصف تخم مرغ را روی خودش برگردانید؛ چند بار این طرف ان طرف کنید تا کاملا طلایی شود سپس در ظرف بگذارید.

نکته: توجه داشته باشید که هنگام مخلوط کردن اسفناج و پنیر، مایه اسفناج کاملا خنک شده باشد.

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )