سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

چگونه مادر و کارمندی موفق باشیم

در تاریخ : 95.06.17

چگونه مادر و کارمندی موفق باشیم

 

سرزمین آریایی : لذت بخش ترین روزهای زندگی ، انتظار برای تولد فرزند و دوران بارداری و سپس تولد کودک است. مادرانی که خانه دار هستند ، بیشتر در کنار فرزند خود بوده و با بسیاری از مسائلی که مادران شاغل با آن مواجه هستند ، روبرو نمی شوند. 

مادران شاغل ، پس از اتمام دوران شیرین بارداری و تولد فرزند ، چند ماه مرخصی دارند و گاهی اوقات این مرخصی ها طولانی تر و یا کمتر می شود. 

تا این مرحله مادران شاغل هیچ دغدغه ای بجز رسیدگی و گذران وقت با نوزاد را ندارند و مشکل زمانی پیدا می شود که میبایست فرزند خود را به مهد های کودک ، پرستار و یا یکی از نزدیکان بسپارند و تا ساعت کاری سپری شود. 

اوایل این کار بسیار دشوارو معمولا غمگین و افسرده و گاهی هم ساعاتی را که بدور از فرزند خود هستید ، گریه میکنید و به قولی فکرتان پیش اوست.

اگر با همین روش پیش بروید ، مطمئنا این دوران شیرین ، به یک کابوس مبدل می شود.

چکار باید کرد؟

در ادامه چند روش که میتواند در کاهش مسائل این دوران به شما کمک موثری برساند ، ذکر کرده ایم. به همه خانمهای شاغل ، حتی آنانی که هنوز مادر نشده اند ، توصیه میکنیم این مطالب را مطالعه کنند تا در این دوران شیرین ، با آمادگی ، بتوانند بدون هرگونه مشکلی ، زیباترین اوقات را همراه حرفه و فرزند و خانوادهشان بگذرانند.


روزهای اول بعد از بازگشت به کار حتماً آسان نیستند.

 

شاید از اینکه مجبورید فرزندتان را به خانه مادر یا مادر همسرتان ببرید یا در مهدکودک و نزد پرستار بگذارید، احساس بدی داشته باشید. ممکن است روزهای اول هم شما گریه کنید و هم فرزندتان! پس باید از قبل با این مسأله آشنا شده و کنار بیایید. اگر هنوز مرخصی زایمان‌تان تمام نشده، بعضی روزها فرزندتان را در خانه مادر یا کسی که قرار است از او نگهداری کند، بگذارید. هم فرزندتان عادت می‌کند و هم شما.


سعی کنید ارتباط‌تان را با محیط کار و همکاران‌تان کاملاً قطع نکنید.

 

با همکاران گاهی تلفنی صحبت کنید و حتی هر از گاهی با فرزندتان یا به تنهایی به محل کار بروید و به همکاران و مدیرتان سر بزنید. این کار شما را در فضای کار نگه می‌دارد و اجازه نمی‌دهد روزهای اول با کار بیگانه باشید و سردرگم و دستپاچه شوید.


برنامه کاری منظمی بریزید تا از دیگران عقب نمانید و دوباره به جایگاه قبلی برگردید.

 

با مدیرتان صحبت کنید و از او بپرسید چه انتظاراتی از شما دارد و براساس همان برنامه‌ریزی کنید. می‌توانید از همکاران‌تان برای بازگشتن سریع‌تر به شرایط کار کمک بگیرید مخصوصاً همکارانی که با آنها صمیمی‌تر هستید.


بی‌رودربایستی بگوییم که روزهایی پر از خستگی و دلتنگی در پیش دارید.

 

دلتنگی برای کودکی که چند ماه شب و روز را با او گذرانده اید و فکر وابستگی‌اش به شما، دلتان را به درد می‌آورد و خستگی بابت مسئولیت همزمان کار، خانه و مادر بودن که ۲۴ ساعته است و تعطیلی ندارد! برای مقابله با این موارد یک برنامه‌ریزی دقیق لازم دارید. دلتنگی و حس مادرانه که طبیعی است اما برای خستگی‌ها و رسیدن به همه مسئولیت‌ها باید فکری کنید.


به طور مثال کارهایی مثل نظافت را به آخر هفته موکول کرده یا حتی از یک خدمتکار کمک بگیرید تا در طول هفته برای این کارها وقت صرف نکنید.

 

در روزهایی که وقت دارید چند نوع غذا آماده کرده و در فریزر بگذارید یا مواد اولیه را از پیش آماده کنید. خریدهای ماهانه و دقیق چیزی است که به آن حتماً نیاز دارید تا در خانه همه چیز داشته باشید. برنامه خواب خودتان و فرزندتان را منظم کنید تا استراحت کافی داشته باشید. در شماره بعد بازهم درباره این موضوع صحبت می‌کنیم.

 

 

 

معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در جشنواره

 

 

 

 

ایرانبانو

بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه