روزهای اول بعد از بازگشت به کار حتماً آسان نیستند.
شاید از اینکه مجبورید فرزندتان را به خانه مادر یا مادر همسرتان ببرید یا در مهدکودک و نزد پرستار بگذارید، احساس بدی داشته باشید. ممکن است روزهای اول هم شما گریه کنید و هم فرزندتان! پس باید از قبل با این مسأله آشنا شده و کنار بیایید. اگر هنوز مرخصی زایمانتان تمام نشده، بعضی روزها فرزندتان را در خانه مادر یا کسی که قرار است از او نگهداری کند، بگذارید. هم فرزندتان عادت میکند و هم شما.
سعی کنید ارتباطتان را با محیط کار و همکارانتان کاملاً قطع نکنید.
با همکاران گاهی تلفنی صحبت کنید و حتی هر از گاهی با فرزندتان یا به تنهایی به محل کار بروید و به همکاران و مدیرتان سر بزنید. این کار شما را در فضای کار نگه میدارد و اجازه نمیدهد روزهای اول با کار بیگانه باشید و سردرگم و دستپاچه شوید.
برنامه کاری منظمی بریزید تا از دیگران عقب نمانید و دوباره به جایگاه قبلی برگردید.
با مدیرتان صحبت کنید و از او بپرسید چه انتظاراتی از شما دارد و براساس همان برنامهریزی کنید. میتوانید از همکارانتان برای بازگشتن سریعتر به شرایط کار کمک بگیرید مخصوصاً همکارانی که با آنها صمیمیتر هستید.
بیرودربایستی بگوییم که روزهایی پر از خستگی و دلتنگی در پیش دارید.
دلتنگی برای کودکی که چند ماه شب و روز را با او گذرانده اید و فکر وابستگیاش به شما، دلتان را به درد میآورد و خستگی بابت مسئولیت همزمان کار، خانه و مادر بودن که ۲۴ ساعته است و تعطیلی ندارد! برای مقابله با این موارد یک برنامهریزی دقیق لازم دارید. دلتنگی و حس مادرانه که طبیعی است اما برای خستگیها و رسیدن به همه مسئولیتها باید فکری کنید.
به طور مثال کارهایی مثل نظافت را به آخر هفته موکول کرده یا حتی از یک خدمتکار کمک بگیرید تا در طول هفته برای این کارها وقت صرف نکنید.
در روزهایی که وقت دارید چند نوع غذا آماده کرده و در فریزر بگذارید یا مواد اولیه را از پیش آماده کنید. خریدهای ماهانه و دقیق چیزی است که به آن حتماً نیاز دارید تا در خانه همه چیز داشته باشید. برنامه خواب خودتان و فرزندتان را منظم کنید تا استراحت کافی داشته باشید. در شماره بعد بازهم درباره این موضوع صحبت میکنیم.
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در جشنواره
ایرانبانو